Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δυο που φερόταν ότι θα διέθεταν ναρκωτικά σε πάρτι.. στο Ηράκλειο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν την Δευτέρα μετά την απολογία τους στον ανακριτή Ηρακλείου οι δύο άνδρες, 41 και 31 χρονών που συνελήφθησαν το Σάββατο και φερόταν από την ΕΛΑΣ ως οι διοργανωτές του κλειστού πάρτι με ναρκωτικά που επρόκειτο να γίνει σε μπαρ του Ηρακλείου.

Επίσης η γυναίκα και ο άνδρας από τα Χανιά ηλικίας 41 χρονών που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 41χρονου φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτι, να έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, αναμένεται να δικαστούν την Πέμπτη στο Αυτόφωρο αφού αναβλήθηκε η δίκη τους που επρόκειτο να γίνει σήμερα.
Κατά την απολογία τους οι δυο Ηρακλειώτες ισχυρίσθηκαν ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν προοριζόταν για προσωπική τους χρήση, ενώ αρνήθηκαν πως εκείνοι ήταν οι διοργανωτές του πάρτι σε μπαρ του Ηρακλείου.
Και στους δύο που έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, και τους επιβλήθηκε καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ για τον 41χρονο και 4.000 ευρώ για τον 31χρονο.
Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα άτομα – τρεις άνδρες, ηλικίας 41 χρονών οι δύο και 31 χρόνων ο τρίτος καθώς και η 41χρονη – είχαν συλληφθεί από την Αστυνομία κατηγορούμενα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Επίσης σε έρευνα που έγινε στα σπίτια του 41χρονου και του 31χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένδεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης, μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου