Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Στη φυλακή ο γιος που κυνηγούσε με μαχαίρι τους γονείς του

Στη φυλακή για τρεις μήνες θα παραμείνει ο 47χρονος που συνελήφθη για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στους γονείς του, σε χωριό του νομού Ηρακλείου. Το Σάββατο παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, κρίθηκε ένοχος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 22 μηνών.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην δοθεί αναστολή για μέρος της ποινής, δηλαδή για τους τρεις μήνες, και έτσι ο 47χρονος πήρε φύλλο πορείας για τη φυλακή.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους, ο 47χρονος είναι ένας άνθρωπος με προβληματική συμπεριφορά και συχνά-πυκνά φέρεται να έχει βίαια ξεσπάσματα κατά των μελών της οικογένειάς του.

Αυτή τη φορά οι ηλικιωμένοι γονείς του αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε μία εκκλησία στο χωριό τους για να γλιτώσουν τα χειρότερα, αφού ο 47χρονος τους καταδίωκε με ένα μαχαίρι ανά χείρας σε έξαλλη κατάσταση. Οι γονείς, 78 και 69 ετών, σε κατάσταση τρόμου και πανικού,κατέφυγαν σε παρακείμενη εκκλησία όπου κλειδαμπαρώθηκαν. Όταν πια ξημέρωσε η ημέρα, ενημέρωσαν την κόρη τους που έκανε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία. Ο 47χρονος εντοπίστηκε στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών οπότε και συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο, Αυτόφωρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου