Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

“Ανοίγουν” Ι.Χ. στην παραλία Τομπρούκ

Με δάκρυα στα μάτια οι τουρίστες ζητούν βοήθεια!

Την ώρα που λουόμενοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία, άγνωστοι δράστες σπάνε τα τζάμια σταθμευμένων οχημάτων, αφαιρώντας χρήματα, τσάντες, διάφορα αντικείμενα μέχρι βαλίτσες και διαβατήρια τουριστών!

Και όμως αυτές οι απαράδεκτες καταστάσεις σημειώνονται στην παραλία Τομπρούκ στο Ηράκλειο, με

λουόμενους και επαγγελματίες να εκφράζουν την ανησυχία τους, με φόντο τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο διαρρήξεων σε Ι.Χ. παρατηρείται σε ελεύθερο χώρο στάθμευσης επί της παλιάς εθνικής οδού και μάλιστα μέρα μεσημέρι, προκαλώντας αναστάτωση στην τουριστική περιοχή.

Θρασύτατοι δράστες παρακολουθούν τον επίμαχο χώρο και τις κινήσεις στην παραλία, επιλέγοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν με αστραπιαίες κινήσεις, προτού γίνουν... καπνός.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα σπασίματα τζαμιών αυτοκινήτων έγιναν άμεσα αντιληπτά από λουόμενους που απολάμβαναν χαλαρές στιγμές στην παραλία και μια ανάσα από τον ελεύθερο χώρο στάθμευσης, με τους ίδιους να...κυνηγούν τους δράστες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Λουόμενοι δήλωσαν στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” ότι έχουν αντικρίσει περίεργες κινήσεις αγνώστων επί του ΒΟΑΚ, απέναντι από το παλιό ΚΤΕΟ, απ’ όπου φαίνεται πως έχουν σφαιρική εικόνα από τον χώρο στάθμευσης και από την παραλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου