Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Συνέλευση ελπίδας για το μέλλον του ΟΦΗ..στο κλειστό του ΒΑΚ..

Στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ που έγινε στο ΒΑΚ γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας επιχειρηματιών για τη διοίκηση του ΟΦΗ - Οικογένεια Καράτζη, Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Μανώλης Μανωλιδάκης, Παντελής Σαπουνάκης, Αντύπας Σηφάκης και Μανώλης Παπακαλιάτης δήλωσαν την επιθυμία τους να στηρίξουν τον ΟΦΗ.
Με την ελπίδα για το μέλλον να επιστρέφει στον ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΒΑΚ η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στην οποία ΔΕΝ παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Νίκος Μαχλάς.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης πρότεινε πρόεδρο της Γ. Σ. τον Αντώνη Γρηγοράκη, και Γραμματέα τον Παναγιώτη Σπυριδάκη. Η πρόταση εγκρίθηκε από το σώμα.
Ο Αντώνης Γρηγοράκης ανέφερε στην τοποθέτηση του:
"Στενοχωριέμαι γιατί βρίσκομαι σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Μοναδικό θέμα σήμερα είναι η εκλογή νέου Δ. Σ. το οποίο έχει πλέον υποχρέωση να κινήσει τις διαδικασίες για να δούμε τι θα γίνει με την τύχη της ΠΑΕ ΟΦΗ".

Α. Μανουσάκης: "Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας"
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μανουσάκης τονίζοντας:
"Σας συγχαίρω για την παρουσία σας. Αυτή είναι πραγματικά μια κρίσιμη γενική συνέλευση για τον ΟΦΗ. Οι στιγμές είναι δύσκολες, όμως μέσα από μια μεγάλη καταστροφή γενιούνται ελπίδες. Θα έλθουν νέα πρόσωπα στην ομάδα. Οι ομάδες δεν πουλιούνται. Είναι εταιρίες αλλά έχουν άμεση σχέση με το φίλαθλο κόσμο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πιο πριν όμως πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Ευθύνες έχουμε όλοι. Είτε με την ανέχεια, είτε με την αδράνεια φτάσαμε σ' αυτό το σημείο. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Περάσαμε σε μια άναρχη κατάσταση, στην πολυμετοχικότητα. Ενεργούσαμε απρογραμμάτιστα. Συζήτηση και ψηφοφορία για σοβαρά θέματα όπως η έγκριση δαπανών που έπρεπε να είναι συλλογική απόφαση, δεν υπήρχε στην ομάδα. Ο πρόεδρος είχε το απόλυτο κουμάντο, υπήρχαν δύο τρεις εργάτες και οι υπόλοιποι έμεναν στο περιθώριο. Το σωματείο δεν γνώριζε ούτε πόσο, ούτε σε ποιους χρωστάει. Το Δεκέμβριο που φάνηκε στον ορίζοντα να αλλάζει κάτι, δεν προχώρησε γιατί υπήρχε το απόλυτο χάος. Ακόμα και η υπαγωγή στο 99 έγινε χωρίς να παρθεί απόφαση του Δ.Σ. ενώ θα έπρεπε να προηγηθεί Γενική Συνέλευση. Ο κ. Πουλινάκης διαβεβαίωσε το Δ. Σ. ότι για την μη κατάθεση εγγυητικής θα επιβαρύνονταν με 5000 εντούτοις επιβαρύνθηκε με 300000 χιλιάδες.
Αντιδράσεις από τον κόσμο στις αναφορές του Ανδρέα Μανουσάκη για το παρελθόν, προκάλεσαν την παρέμβαση του Αντώνη Γρηγοράκη.
Ο Ανδρέας Μανουσάκης ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του τονίζοντας: "Σήμερα βρίσκονται μετοχές των αδελφών Βατσινά. Με 2 εκ. που μάζεψε ο κόσμος και με ένα πληρεξούσιο του Κουράκη νομίζαμε ότι το θέμα έχει λήξει. Κι όμως οι μετοχές σήμερα είναι εδώ. Θέλω να πω ότι το τοπίο είναι θολό στο μετοχολόγιο και τώρα είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσει".

Όπως ανέφερε ο κ. Γρηγοράκης κατατέθηκαν 1.645.000 μετοχές.
Δέκα άτομα έθεσαν υποψηφιότητα για το Δ. Σ. της ΠΑΕ. Θα εκλεγούν 8 και τα 2 θα είναι αναπληρωματικά.
Υποψηφιότητα έχουν θέσει οι Νίκος Διαλυνάς, Αντώνης Κοτσιφάκης, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Γιάννης Φασομυτάκης, Αντώνης Κουτάντος, Νίκος Σπαθαράκης, Ανδρέας Μανουσάκης, Αριστείδης Λεβεντάκης, Κώστας Βαρβεράκης, Βασίλης Κλάδος.
Τακτικά μέλη θα είναι 9 μαζί με τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σπυριδάκη, ενώ δύο θα είναι αναπληρωματικά.

Αντύπας Σηφάκης: "Δε θα κάνουμε μπίζνες με τον ΟΦΗ"
Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Αντύπας Σηφάκης ο οποίος γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της ομάδας επιχειρηματιών για τον ΟΦΗ. Στην τοποθέτηση του ο κ. Σηφάκης ξεκαθάρισε ότι κανείς από τους υποψήφιους για να ενεργοποιηθούν διοικητικά δεν θέλει να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ, μίλησε για το διαφορετικό πνεύμα που θέλουν να φέρουν στο σωματείο, και την ανάγκη εκκαθάρισης της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η αρχική τοποθέτηση του κ. Σηφάκη:
"Με την ευκαιρία της Γ. Σ. μια ομάδα ανθρώπων του Ηρακλείου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τον ΟΦΗ στα επόμενα χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί σε πρώτη φάση έχουν δείξει το ενδιαφέρον. Η οικογένεια Καράτζη, ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο Γιάννης Τσακαλάκης, ο Μανώλης Μανωλιδάκης, ο Παντελής Σαπουνάκης, εγώ και ο Μανώλης Παπακαλιάτης. Για να δώσουμε ένα διαφορετικό πνεύμα. Ελπίζουμε ότι με τη συμπαράσταση όλων όσων αγαπούν την ομάδα θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε προς αυτήν την κατεύθυνση να έχουμε τη συμπαράσταση σας. Αν παραμείνει στη Β' Εθνική θα μεταφέρει όλα τα χρέη της. Δεν είναι ο καλύτερος δρόμος για τον ΟΦΗ. Θα πρέπει να προηγηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης που θα τεθεί σαν θέμα στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Το πλάνο μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα για να ανέβει στη Β' Εθνική και μετά στη Σούπερ Λιγκ. Η ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια. Είμαστε αποφασισμένοι να το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο. Κανένας από μας δεν έχει την παραμικρή διάθεση για να κάνει μπίζνες με τον ΟΦΗ"
Η τελευταία φράση του κ. Σηφάκη προκάλεσε χειροκροτήματα.
"Ξεκινάμε με 600.000 ευρώ"
Συνέχισε στην τοποθέτηση του ο κ. Σηφάκης:
"Θα διεκδικήσουμε το μέγιστο για την ομάδα μας για να είναι αυτάρκης μέσα από τις δυνατότητες που τις δίνει η νομοθεσία. Ήλθα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που είναι δυνατοί και θέλουν να αναλάβουν το σωματείο. Τα λεφτά που θα βάλουμε στον ΟΦΗ δε θα μετοχοποιηθούν. Είναι δέσμευση και μιλώ εξ' ονόματος όλων. Θα μετοχοποιηθούν αυτά που θα βάλουμε τη μεθεπόμενη χρονιά. Η ομάδα που σας ανέφερα θα είναι η Διοικούσα Επιτροπή που θα αναδείξει και τον πρόεδρο. Η Ερασιτεχνική έχει πρόεδρο. Δεν είναι κανένας από μας μανιακός με καμία καρέκλα. Ξεκινάμε με ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για τη Γ' Εθνική"
"Χρειαζόμαστε τον κόσμο"
Ήρθα να σας πω ότι ο ΟΦΗ θα είναι μια νοικοκυρεμένη ομάδα και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας. Αυτονόητο ότι θα επιδιώκουμε κάθε χρόνο να ανεβαίνουμε κατηγορία. Οι επτά αυτοί άνθρωποι γνωστοί στο κοινό του Ηρακλείου είμαστε ομόθυμοι, έχουμε συμφωνήσει σε όλα για να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ και χρειαζόμαστε τον κόσμο"

Π. Αντωνακάκης: "Όλοι μαζί για έναν υγιή ΟΦΗ"
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Αντωνακάκης τονίζοντας:

"Είναι μια μέρα θλίψης και ελπίδας. Όλα τα μηνύματα από τον κόσμο και τους οργανωμένους ήταν η ομάδα να κάνει επανεκκίνηση. Αν δεν κάνει επανεκκίνηση και δεν ξεκινήσει με αξιοπρέπεια δεν έχει κανένα μέλος. Η προσπάθεια του Ερασιτέχνη είναι να βρει τους σωστούς ανθρώπους για να διοικήσει την ομάδα. Μας ενδιαφέρει η αξιοκρατία, η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια που τελευταία είχε χαθεί. Πιστεύω ότι όλοι είναι σύμφωνοι. Όλοι μαζί για έναν υγιή ΟΦΗ".

sporfm.gr  ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου