Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την γυναικεια επιχειρηματικοτητα ..στο Ρεθυμνο

με την παρουσία Μαρέβας Μητσοτάκη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμενο Σάββατο στο Ρέθυμνο η εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και Επιχειρηματικότητα», που διοργανώθηκε από τον βουλευτή Ρεθύμνου, Γιάννη Κεφαλογιάννη και τη StartUpper Χριστίνα Τριποδιανάκη.
Στην εκδήλωση μίλησαν πετυχημένες στον τομέα τους γυναίκες για την δύναμη της γυναικείας θέλησης και των ικανοτήτων που μπορούν να ενεργοποιηθούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αλλά κατάλληλες για αποφάσεις που μπορούν να περιέχουν ρίσκο, αλλά μπορούν να αποδειχθούν και σημαντικές για την επιτυχία.


Μία από τις ομιλήτριες ήταν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, συνιδρύτρια της εταιρείας Zeus + Dione, καθώς και η επίσης συνιδρύτρια της εταιρείας Δήμητρα Κολοτούρα. Μίλησαν ακόμα η Χριστίνα Τριποδιανάκη – (StartUpper) ιδιοκτήτρια της εταιρείας CT’ STYLEPROJECT.com, η Χρύσα Τζωρτζάκη Στρατουδάκη, συγγραφέας και η Σοφία Σταγκουράκη, Ιατρός Ακτινολόγος.

Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκδήλωση συνομίλησε με τις ρεθυμνιώτισσες που την ρώτησαν για τις επιχειρηματικές της δράσεις, ενώ ανέφερε ότι σύντομα θα έρθει και πάλι στην Κρήτη μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης χόρεψαν παραδιακούς χορούς τα Πυρρίχεια Δρώμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου