Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Η ΝΔ, τα χρίσματα στους Δήμους και οι τοπικοί αξιολογητές


Οριστική και αμετάκλητη είναι όπως φαίνεται η απόφαση της ΝΔ να μην παίξει το παραδοσιακό παιχνίδι του κομματικού χρίσματος στους μεγάλους δήμους της χώρας (πλην Αθηνών και Θεσσαλονίκης).
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα  "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" για τα «γαλάζια χρίσματα στους Δήμους, η παραπάνω θέση του κόμματος έχει να κάνει με το δόγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη  περί ακηδεμόνευτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προκειμένου αυτό να εφαρμοστεί στην πράξη.

Οι αντιδράσεις από τα  τοπικά στελέχη..στο Ηρακλειο
Το κλίμα που διαμορφώθηκε από τα κεντρικά της ΝΔ, προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις και σε τοπικά στελέχη. 
Ο Νίκος Αντωνακάκης  γράφει χαρακτηριστικά:
«Να γνωρίζεις ότι η γραμμή του Πρόεδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος είναι η ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση και συ να θες -πριν αποφασίσουν οι δημότες - να ακυρώσεις πολιτικά εκείνους που δεν σου είναι αρεστοί για τους δικούς σου λόγους ,αν μη τι άλλο χρειάζονται έμπειροι αναλυτές με βάθια γνώση του αντικειμένου για να αναλύσουν αυτό το "πολιτικό φαινόμενο" !!
σε κάθε περίπτωση πάντως η σωστή από κάθε άποψη απόφαση για ακηδεμόνευτη τοπική αυτοδιοίκηση εκθέτει τους εμπνευστές της κηδεμονευομενης αξιολόγησης και δείχνει στην πράξη ότι ο εκσυγχρονισμός των πολιτικών ηθών που ευαγγελίζεται ο Πρόεδρος δεν αποτελεί ευχολόγιο, αλλά μια σειρά από γενναίες και δραστικές πρωτοβουλίες της ΝΔ».



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου