Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αυλαία για τον ιστορικό κινηματογράφο "Αστόρια"..στο Ηράκλειο..


O λόγος για τον κινηματογράφο «Αστόρια» που μετά από λειτουργία εξήντα και πλέον χρόνων που «σημάδεψαν» την ψυχαγωγία στο Ηράκλειο αλλάζει χέρια αλλά και χρήση. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inotos, μετά από διαπραγματεύσεις των ιδιοκτητών με τους εκπροσώπους του Ισπανικού ομίλου πέντε μηνών κατέληξαν σε συμφωνία την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χθες ανατέθηκε σε Κρητική κατασκευαστική εταιρεία η ανακατασκευή του χώρου και η προσαρμογή του στις απαιτήσεις του νέου ιδιοκτησιακού σχήματος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, ποιες από τις επιχειρήσεις του στο Ηράκλειο θα μεταφέρει ο όμιλος στο νέο χώρο ούτε αν θα δημιουργήσει νέες κάτι που ωστόσο αναμένεται να αποκαλυφθεί στην πορεία και με την πρόοδο των εργασιών. 
Ο κινηματογράφος «Αστόρια»  λειτούργησε στο Ηράκλειο  απ' το 1958, αποτέλεσε χώρο που χαρακτήρισε το κέντρο της πόλης και σημείο κατατεθέν στην πλατεία Ελευθερίας. Απ' το 2007 σταμάτησε να λειτουργεί ως κινηματογράφος αλλά συνέχισε  να διατίθεται για  θεατρικές παραστάσεις,  διεξάγει συναυλίες και εκδηλώσεις ακόμα και πολιτικές. Ο αρχικός ιδιοκτήτης ήταν ο Ευάγγελος Χατζάκης κι έπειτα τα ηνία πήρε ο Κωνσταντίνος Χατζάκης.  

Πηγή: inotos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου