Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ηράκλειο: 62χρονος έπεσε στον λιμενοβραχίονα - Συναγερμός στις Αρχές

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ για έναν άνδρα που έπεσε και εγκλωβίστηκε στους κυματοθραύστες του λιμενοβραχίονα στο Λιμάνι του Ηρακλείου. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, ενώ προκλήθηκε αναστάτωση στη "λεωφόρο μπάι πας" όπου πολλοί Ηρακλειώτες και επισκέπτες έκαναν βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος άνδρας από το Ηρακλείου κι ενώ περπατούσε στο χείλος του λιμενοβραχίονα, γλίστρησε και έπεσε στους τσιμεντένιους κυματοθραύστες όπου και εγκλωβίστηκε σε μεγάλο βάθος, αδυνατώντας να βγει με τις δικές του δυνάμεις.

Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, πυροσβέστες με 4 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο 62χρονος καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού είχε τις αισθήσεις του, μολονότι τραυματισμένος. Πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο σημείο ρίχνοντας του νερό λόγω της έντονης ζέστης και της ασφυκτικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει λόγω του μεγάλου βάθους.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα και ο 62χρονος μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου