Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ανείπωτος πόνος για το θάνατο του Γιάννη Μερτζάνη

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κρήτη, από όπου καταγόταν, αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπου έμενε και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά ο θάνατος ενός σπουδαίου Κρητικού αλλά και αγαπητού προσώπου στη συμπρωτεύουσα, στη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος πουσημειώθηκε στην οδό Ραιδεστού – Ταγαράδων, στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για τον 68χρονο Γιάννη Μερτζάνη ο οποίος καταγόταν από τις Αρχάνες και ζούσε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Ήταν λάτρης των μηχανών και έμελλε προχθές να κάνει την τελευταία του βόλτα...

Ο Γιάννης Μερτζάνης διατηρούσε στενές σχέσεις με την Κρήτη και την οικογένειά του (η κ.Αθηνά Μερτζάνη- Ψαλτάκη που έχει τα φροντιστήρια είναι αδελφή του...) και συχνά την επισκεπτόταν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το δίκυκλο συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο ο 68χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας και να τραυματιστεί η συνεπιβάτιδα του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Μεσημβρινές ώρες στις 23-06-2024, στην επαρχιακή οδό Ραιδεστού – Ταγαράδων (ύψος 8ης οδού), δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 68χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κινούταν μπροστά του και οδηγούσε 57χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή και τον ελαφρύ τραυματισμό της 44χρονης συνεπιβάτιδάς του.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης».

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέριαπό τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Ταγαράδων Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου