Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ποτάμι τέλος από τη Βουλή – Θέλει 10 βουλευτές για να ξαναγίνει Κ.Ο.

Χάνει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος ο Σταύρος Θεοδωράκης
Μοιραίος για τον Σταύρο Θεοδωράκη και το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς. Η ανεξαρτητοποίησή του διέλυσε το κόμμα που πλέον χρειάζεται 10 βουλευτές και… νέο όνομα για να συστήσει ξανά Κοινοβουλευτική Ομάδα. Οι διαβεβαιώσεις Αμυρά στον επικεφαλής του Ποταμιού που έμειναν… κενό γράμμα. Γιατί ο Θεοδωράκης έπρεπε να έχει παραδειγματιστεί από τον Πάνο Καμμένο.
Ο μοιραίος άνθρωπος αποδείχθηκε για τον Σταύρο Θεοδωράκη ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς. 

Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε δώσει στον αρχηγό του Ποταμιού ο ανεξάρτητος (πια) βουλευτής ότι δεν θα του δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στο κόμμα, αποχωρώντας από το Ποτάμι το επόμενο διάστημα, σήμερα το πρωί δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί.
Η ανεξαρτητοποίηση Αμυρά φουντώνει τα σενάρια για προσχώρηση στη ΝΔ
Πλέον, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, το Ποτάμι έμεινε με τέσσερις βουλευτές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υφίσταται στη Βουλή ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ακόμη κι αν ενταχθεί σε αυτό ένας βουλευτής, αυτό δεν σημαίνει ότι η Κ.Ο. του Ποταμιού επανασυστήνεται. Από τη στιγμή που ο Γιώργος Αμυράς αποχώρησε από το Ποτάμι, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη διαλύθηκε και στην πραγματικότητα ο γνωστός δημοσιογράφος, για να αποκτήσει και πάλι κοινοβουλευτική ομάδα, θα πρέπει να βρει 10 βουλευτές και νέο όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου