Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

2+2 υποψήφιοι-¨φωτιά¨ στο ψηφοδέλιο της ΝΔ στο Ηράκλειο

Ο χώρος της κεντροαριστεράς συνεχίζει να τροφοδοτεί με στελέχη τα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Οι περιπτώσεις της Θεανώς Βρέντζου και του Ανδρέα Στρατάκη που βρέθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο πλευρό
του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκης ως υποψήφιοι βουλευτές φαίνεται ότι δεν θα είναι οι μόνες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από την πρωήν αντιπεριφερειάρχη και τον πρόεδρο της ΕΑΣΗ θα έρθει να προστεθεί στη γαλάζια λίστα και η γνωστή δημοσιογράφος Νικολέτα Σφακιανάκη καθως και ο κορύφαιος παράγοντας του ποδοσφάιρου σε επίπεδο Νομού Ηράκλειου.
Πρόκειται για..

τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νίκο Τζώρτζογλου ο οποίος βολιδοσκοπήθηκε και αποκρίθηκε θετικά για να δώσει τη μάχη των εθνικών εκλογών με τη ΝΔ. 
Επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει τουλάχιστον μέχρι σήμερα ωστόσο η παρουσία του κ.Τζώρτζογλου κατά τη διάρκεια της περιοδείας του κ.Μητσοτάκη στο Ηράκλειο,μόνο τυχαία που δεν χαρακτηρίζεται και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.
Η συγκεκριμένη τριάδα υποψηφίων πλην της γνωστης δημοσιογράφου η οποία δεν εχει κρύψει ποτέ ότι προερχεται απο τα σπλάχνα της παράταξης, είναι βέβαιο ότι πρόκειται να ταράξει τα ¨γαλάζια¨νερά. 
Οι αναταράξεις δεν αφορούν μόνο στο γεγονός ότι πρόκειται για πασοκογενή στελέχη αλλά κυρίως για το γεγονός ότι είναι αδιαμφισβήτητη η δυναμική που διατηρούν στους τομείς που δραστηριοποιείται ο καθένας τους.
Με αυτή την αφετηρία είναι δεδομένο ότι αυξάνονται σοβαρά οι πιθανότητες ανακατατάξεων στη λίστα εκλογής.
Προσθέτοντας τόσο ¨σοβαρά χαρτιά¨, πέρα από το προφανές που αφορά στην ψηφοσυλλεκτικότητα, οι παρενέργειες αφορούν σε όλους τους υπόλοιπους
υποψηφίους που μεχρι σήμερα γνωρίζαμε για το ψηφοδελτιο της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου εκτός από τον Λευτέρη Αυγενάκη του οποίου  η δυναμική παραμένει αναλλοίωτη εκμεταλλευόμενος τη θέση του ως γραμματέας του κόμματος αλλα και το γεγονός ότι κινεί τα νήματα και για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου