Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Σπαρακτικές σκηνές στο άκουσμα του τροχαίου ..στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου

Θλίψη στο Οροπέδιο Λασιθίου για την Νεκταρία Χαλκιαδάκη-Παπαχρονάκη

Σπαρακτικές σκηνές  εκτυλίχθηκαν στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου, όταν ο σύζυγος της 51χρονης Νεκταρίας Χαλκιαδάκη Παπαχρονάκη ενημερώθηκε για το τροχαίο με θύμα τη γυναίκα του, μητέρα δυο κορών και γιαγιά ενός παιδιού.

Ο άνδρας, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια στην περιοχή, ενημερώθηκε για το σοβαρό τροχαίο και τον βαρύ τραυματισμό (αρχικά) της γυναίκας του και με φωνές και κλάματα αποχώρησε με προορισμό το ΠΑΓΝΗ.

Η θλιβερή είδηση έφτασε αστραπιαία και στον τόπο καταγωγής της άτυχης 51χρονης Νεκταρίας, το Οροπέδιο Λασιθίου, που έχει βυθιστεί στο πένθος. Ήδη ανακοινώθηκε ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πασχαλινών εκδηλώσεων, λόγω πένθους.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός του έτερου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, με τις πληροφορίες να αφέρουν ότι πρόκειται για γιατρό.

Οι συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 54χρονος φέρεται να ακολουθούσε την άτυχη γυναίκα, στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο, όταν η 51χρονη πιθανολογείται, με βάση κάποιες πληροφορίες, πως επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε πρατήριο καυσίμων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου