Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Θρίλερ με το θάνατο της Κατερίνας Γοργογιάννη: Ο χωρισμός και οι απειλές για αυτοκτονία...

Η εξαφάνιση της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη από το Ηράκλειο Κρήτης είχε τραγική κατάληξη καθώς το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σήμερα το πρωί στο Πάρκο Νεολαίας.
Από τις 5 Μαρτίου η οικογένειά της 37χρονης γυναίκας έψαχνε ένα στοιχείο, ένα ίχνος της για να βεβαιωθεί ότι είναι ζωντανή. Δυστυχώς, σήμερα έπεσε η αυλαία στην εξαφάνιση της Κατερίνας Γοργογιάννη, βυθίζοντας στο πένθος τη μητέρα της και τον αδερφό της.

Το πτώμα της 37χρονης βρήκε σήμερα το πρωί  πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο, το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. Αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Η Κατερίνα Γοργογιάννη το πρωί της εξαφάνισις της έφυγε από το σπίτι χωρίς να πάρει κινητό, κλειδιά και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή έκανε λόγο για πτώση από τα Τείχη. Ωστόσο αναμένεται και η επίσημη έκθεση που θα ρίξει «φως» στα αίτια της τραγωδίας.

«Δεν αυτοκτόνησε…»
Συντετριμμένη είναι η μητέρα της άτυχης 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά της.

Όσο περνούσαν οι ημέρες η μητέρα ανησυχούσε πως της συνέβη κάτι κακό, «δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Ήρθε η στιγμή που μου το επιβεβαίωσε ο γιος μου, ο Γιώργος ότι η Κατερίνα μας ήταν νεκρή. Δεν είχα το κουράγιο να δω το παιδί μου μέσα σε μία μαύρη σακούλα. Το άψυχο κορμάκι της Κατερίνας μου» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια στο Cretapost.gr, η κ. Γοργογιάννη.

Η τραγική μητέρα, ωστόσο, αμφισβητεί το σενάριο της αυτοκτονίας και κάνει λόγο σε εκπομπή του «Ε» για εγκληματική ενέργεια, «την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν…».

Η κ. Γοργογιάννη ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, «από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πούνε τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι».

«Είμαστε ράκη, έχουμε διαλυθεί», τόνισε η μητέρα της Κατερίνας και επέμεινε ότι πρόκειται για έγκλημα. «Πώς βρέθηκε το παιδί μου εκεί, δεν πήγαινε ποτέ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν ατύχημα και κάπως στραβοπάτησε και έπεσε, δεν πήγαινε σε αυτό το μέρος…»


Ο χωρισμός που την καταρράκωσε
Η όμορφη Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της, ενώ στενοί φίλοι της αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο πρώην φίλος της Κατερίνας ανέφερε ότι η 37χρονη, όταν είχαν χωρίσει για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο, του τηλεφωνούσε συνεχώς και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του, και του έλεγε «μόνο εσένα έχω».

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, και αυτή τη φορά οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της. Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι.

Από την πλευρά της η μητέρα της επιμένει ότι «η Κατερίνα δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει», ενώ διέψευσε και τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.


Απαντήσεις, ωστόσο, για το θάνατο της Κατερίνας αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έκθεση που θα γίνει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου