Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Την Τρίτη στο Κηποθέατρο Καζαντζάκη..η Παυλίνα Βουλγαράκη

Μια συναυλία για καλό σκοπό

Οι πρόβες ολοκληρώνονται, η ενέργεια έχει χτυπήσει κόκκινο και η Παυλίνα Βουλγαράκη με την μπάντα της είναι έτοιμη να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο Ηράκλειο, την Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 9:30 μ.μ. στη συναυλία της στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».


Δύο χρόνια μετά την επιτυχία του πρώτου της προσωπικού άλμπουμ "Λαβύρινθοι", η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, στιχουργός και συνθέτης Παυλίνα Βουλγαράκη ξεκινάει από το Ηράκλειο ένα μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να μοιραστεί μαζί μας κομμάτια που ήδη έχουν αγαπηθεί, αλλά και νέες δημιουργίες, από τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο. Ένα νέο άλμπουμ με την συμμετοχή και του Ψαραντώνη στο "Φέρτα μου όλα πίσω", ένα τραγούδι που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του.

Στην συναυλία της στο Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης, θα μας παρουσιάζει επίσης διασκευές σε τραγούδια καλλιτεχνών με τους οποίους έχει συνεργαστεί, όπως είναι ο Μπ. Στόκας, ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Γ. Κότσιρας, ο Μ. Μητσιάς και η Φ. Βελεσιώτου, καθώς και καλλιτεχνών από τους οποίους έχει επηρεαστεί μουσικά όπως είναι η Αρλέτα, ο Π. Σιδηρόπουλος, η Σ. Βέμπω, ο Ν. Παπάζογλου κ.α.

Αξίζει να τονιστεί ότι η συναυλία γίνεται για καλό σκοπό από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, αφού όλα της τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά και τοποθέτηση σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών, καθώς και για την εκπαίδευση εθελοντών στην χρήση τους. Γι’ αυτό και η συμμετοχή της Παυλίνας Βουλγαράκη και όλων των συντελεστών, γίνεται αφιλοκερδώς!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης από τα σημεία:
·         ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα (Λ. Ικάρου 79A)
·         Οινοτέκα – Cellar Door (Γερωνυμάκη 4-6)
·         Dyslexia Centers (Βικέλα 14)
·         Βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης (Καντανολέων 4)
·         Δισκοπωλείο Αεράκης (πλ. Κοραή 14)

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 10 €
Φοιτητές, μαθητές, άνεργοι, ΑμεΑ: 7 €
Τιμή πόρτας: 15 €
Παιδιά κάτω των 12 ετών: Δωρεάν

Την συναυλία υποστηρίζουν οι εταιρείες – χορηγοί:
Χρυσοί χορηγοί: ΑΕΝΑΟΣ Ενεργειακά Συστήματα, Aegean Air
Με την υποστήριξη της ΔΕΠΑΝΑΛ
Μεγάλοι υποστηριχτές: Let’s Wash, Είδη Υγιεινής ΣΑΒΒΑΚΗΣ, HaMed Χαλαμπαλάκης, KRIVEK Α.Ε., σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.
Βασικοί συμπαραστάτες: Σαλάτες Οικονομάκης, ΟΙΝΟΤΕΚΑ, Cellar Door, Dyslexia Centers, Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου, Ουζερί του Τερζάκη, Εκτυπώσεις ΔΕΤΟΡΑΚΗ, Αρτοζαχαροπλαστείο Σπυριδάκης, EMI Apartments, Agnotis Pure Philosophy, υποδήματα Μόρτογλου.

Χορηγοί επικοινωνίας: cretalive.gr, εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, Τηλεόραση Creta, περιοδικό Viral, ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου