Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Σκουπίδια δίχως τέλος!!!!

της Ελενας Κουντουράκη
Και ενώ διανύουμε ένα πολύ ζεστό μήνα,τον Ιούνιο η χώρα ολόκληρη εχει πλημμυριστεί από σκουπίδια.Και αυτό λόγω της απεργίας των συμβασιούχων .Η κυβέρνηση αδυνατεί να βρει μια λύση αφού δεν μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά που τους είχε κατά κάποιο τρόπο υποσχεθεί.
Και βέβαια το ζητούμενο δεν είναι αν φταίει η κυβέρνηση που υποσχέθηκε και δε μπορεί να υλοποιήσει ούτε οι συμβασιούχοι που βρήκαν μια προσωρινή θέση εργασίας και που επιθυμούν διακαώς να ξαναπροσληφθούν αλλά το αντίκτυπο που έχει στην κοινωνία μας η εφιαλτική εικόνα της χώρας μας.Μιας χώρας γεμάτη σκουπίδια και δυσωδία.

Γιατί πρέπει όλοι εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας να επομιζόμαστε την αδυναμία της κυβέρνησης ,την αδιαλλαξία να βρεθεί μια λύση αλλά και τον διακαή πόθο των ανθρώπων αυτών που μάταια προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας.
Σήμερα είναι οι άνθρωποι της καθαριότητας.Αύριο;
Οι πυροσβέστες, oι υπάλληλοι της ΔΕΗ,Οι γιατροί,οι δάσκαλοι κτλ.
Πρέπει η χώρα να παραλύει;
Πρέπει η χώρα να υποφέρει;
Δεν πρέπει να υπάρχει ένα σχέδιο διάσωσης;Mία δεύτερη επιλογή;
Λύσεις ακούστηκαν πολλές.Ιδιωτικές εταιρείες,ανάληψη ευθύνης απο τους μόνιμους υπαλλήλους κτλ.
Ας πάρουν μία από αυτές και ας αναλάβουν να συνεφέρουν τις πόλεις μας απο αυτή την ταλαιπωρία.
Και μάλιστα σε μια περίοδο που έχει ανοίξει για τα καλά ο τουρισμός και που από αυτόν είναι τα μοναδικά έσοδα της Ελλαδίτσα μας που έχει χτυπηθεί από χίλια δυο κακά!
Για ποιά ανάπτυξη μιλάμε κύριοι, για ποια εξέλιξη στην οικονομία όταν στη κάθε μια απεργία υπαλλήλων μόνιμων ή εποχικών -και επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η ιστορία με αυτό τον καθαρά ρατσιστικό διαχωρισμό-η χώρα διασύρεται τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Όλο αυτό πρέπει να το θεωρούμε αυτονόητο!!!!!!


endospolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου