Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Νίκος Αντωνακάκης: Να τελειώνει επιτέλους αυτή η βρώμικη ιστορία με τα σκουπίδια..στο Ηράκλειο

Δεν έχει σημασία ποιος φταίει και βουλιάξαμε στα σκουπίδια, στη βρωμιά και στην μόλυνση στο Ηράκλειο όπως και σε όλη τη χώρα.
Εκ του αποτελέσματος είναι βέβαιο ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει σοβαρότατες ευθύνες καθώς υποσχέθηκε στους εργαζόμενους την ανανέωση των συμβάσεων τους ενώ όφειλε να γνωρίζει οτι θα προκύψει νομικό ζήτημα γεγονός το οποίο προσπέρασε κάνοντας μικροπολιτική. Το πρόβλημα που η ίδια  δημιούργησε πρέπει τώρα να λύση με νομοθετική ρύθμιση προς όφελος των εργαζομένων προκειμένου  να μην  τους στείλει στην ανεργία  απογυμνώνοντας  κι άλλο τις υπηρεσίες καθαριότητας .

Η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου που και αυτή δεν είναι άμοιρη ευθυνών αφού όφειλε να γνωρίζει το πρόβλημα και να το είχε λύση πριν δημιουργηθεί έστω και τώρα πρέπει να  κάνει  το καθήκον της, να  βρει άμεσα λύση για να καθαριστεί η πόλη  δεδομένου ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για την δημόσια υγεία εν μέσω τουριστικής περιόδου με καταστρεπτικά αποτελέσματα για την οικονομία και την εικόνα του Ηρακλείου και της Κρήτης στο εξωτερικό.

Η λύση του προβλήματος είναι πλέον μονόδρομος
Με πρόχειρο διαγωνισμό να ανατεθεί άμεσα σε ιδιωτική εταιρεία η αποκομιδή των σκουπιδιών με τις σχετικές δαπάνες να καταβληθούν από τις δημοτικές επιχειρήσεις που έχουν πιο ευέλικτες διαδικασίες.

Επιτέλους να αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ότι πρέπει να τελειώνει μια και καλή αυτή η βρώμικη ιστορία που δεν τιμά τον πολιτισμό αυτής της πόλης και να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για να δοθεί ο καθαρισμός του ιστορικού κέντρου σε ιδιωτική εταιρεία προκειμένου να απελευθερωθούν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας που μαζί με τους συναδέλφους τους να καθαρίζουν καλύτερα την πόλη περιφερειακά.

Ηράκλειο δεν είναι μόνο ότι βρίσκεται εντός των τειχών .

Όλοι οι δημότες έχουν δικαίωμα σε καλύτερη ποιότητα ζωής , να ζουν και να εργάζονται σε μια καθαρότερη πόλη.


Η απραξία στην φάση αυτή είναι η χειρότερη πρακτική και θα έχει ακριβό τίμημα για όλους αρχές, εργαζόμενους, πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου