Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Γιατί η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ την ίδια ώρα με τον απολογισμό του Δημάρχου Ηρακλείου?

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, ώρα 18.00, στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία ο Δήμαρχος Ηρακλείου  θα παρουσιάσει τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για την διετία 2014-2016. 
Σύμφωνα με την από 08/11/2016 ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου καλούνται οι δημότες και οι φορείς της πόλης να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση. 



Δεδομένου  ότι ανακοινώθηκε σήμερα έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου την ίδια ώρα με τον απολογισμό του Δημάρχου παρουσία μάλιστα του Γραμματέα  του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη μήπως θα επρεπε να αναβληθεί η να γίνει σε διαφορετικό χρόνο προκειμένου τα στελέχη του κόμματος να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για τα θέματα του ρόλου που υπηρετούν αφενός και αφετέρου στις κομματικές τους υποχρεώσεις ? 

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των Αντιδημάρχων, εντεταλμένων αλλά και των δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Αρχής ανήκουν στον πολιτικό χώρο της ΝΔ.

3 σχόλια :

  1. Πίστευα ότι μετά τον Παπαμιμίκο η Νέα Δημοκρατία δεν θα έκανε το ίδιο λάθος, να επιλέξει ως γραμματέα έναν διχαστικό, εμμονίκο, συγκρουσιακό, ξεροκέφαλο και αυταρχικό κι ομως το κατάφερε και αυτό με την επιλογή Αυγενάκη.
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τον επέλεξε δεν πέρνει τα μηνύματα από όλη την ελληνική επικράτεια για τα προβλήματα που δημιουργεί..;;;
    ΥΓ: Να τον χαίρετε ο Κυριάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυγενάκη ταύστερα απιδια τα χουνε τα λυκεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή