Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Για ανεπάρκεια και αδιαφορία κατηγορεί την Δημοτική Αρχή στην Χερσόνησο..ο Γιάννης Σέγκος

Για πλήρη ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής Χερσονήσου έκανε λόγο στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σέγκος. 
Ο ίδιος κατήγγειλε την εξαφάνιση ταμειακής μηχανής του δήμου  από το 2011 η οποία ως σήμερα είναι άγνωστο που βρίσκεται και ποιος τη διαχειρίζεται την τελευταία 5ετία καθώς είναι ακόμη ενεργή !

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι η μηχανή που άνηκε στην εταιρία ΔΑΜΑΛ του δήμου, χάθηκε και κανείς δεν γνωρίζει που είναι ενώ δεν δηλώθηκε καν η απώλεια της ! Μάλιστα ο ίδιος ζήτησε έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο ζητάμε στη συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου να διευκρινιστεί που βρίσκεται.
Ο κ. Σέγκος παράλληλα αναφέρθηκε στο ζήτημα της διαχείρισης της δημοτικής περιουσίας ενώ σημείωσε ότι η παράταξή του ζήτησε ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται η περιουσία του δήμου χωρίς να πάρει καμία απάντηση.
Όπως τόνισε χαρακτηριστική περίπτωση ήταν το Ειρηνοδικείο Χερσονήσου που χάθηκε από το δήμο και πέρασε στην περιουσία του δημοσίου καταγράφηκε ως δημόσιο και χάθηκε και πρέπει τώρα η δημοτική αρχή να ξεκινήσει δικαστικό αγώνα. Παράλληλα έθεσε το ζήτημα της ΔΑΜΑΛ που διαχειρίζεται την περιουσία του πρώην δήμου Μαλλιών.
Ένα ακόμα ζήτημα που έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ήταν το θέμα του ΧΥΤΑ Χερσονήσου. Όπως σημείωσε ο δήμος είναι κορεσμένος, δεν κάνει τίποτα "Η δημοτική αρχή παίζει με τη φωτιά τη στιγμή που δεν θα έχουμε που να παμε τα σκουπίδια μας" σημείωσε συμπληρώνοντας ότι ασχολείτο όλο το διάστημα με τον ιδιώτη εργολάβο και δεν έκανε τίποτε με το κύτταρο.
Επίσης αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τη σχολική στέγη και ειδικά στη δημοτική ενότητα Γουβών ενώ έθεσε και το θέμα μεταφοράς των νηπίων προς το Μοχό
"Ο Δήμος χερσονήσου δικαιούται μια καλύτερη μεταχείριση προς τους πολίτες και είμαστε εδώ για να τη διεκδικήσουμε" ανέφερε καταλήγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου