Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο..στο Ηράκλειο..


Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου (Λότζια) και ώρες 09.30 – 13.30.
Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια πραγματοποίησης αιμοδοσιών σε τακτική βάση καθώς και καμπάνιας ενημέρωσης που γίνεται μέσα από την συνεργασία εθελοντικών σωματείων και οργανώσεων του Ηρακλείου, την οποία συντονίζουν ο Δήμος Ηρακλείου (Τμήμα Πολιτισμού, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού) και ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιματοκρήτης. Σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία, συμμετέχουν οι Εθελοντικές Ομάδες : ΑΤΑΧΤΟΙ, Εθελοντές ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου, Minoistas, Ομάδα Εθελοντών Πολιτών του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ΟΦΕΑΚ, Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Η Ηλιαχτίδα», Πρόσκοποι Ηρακλείου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Φοιτητική Ένωση Κυπρίων.
Σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει τράπεζα αίματος ούτε διαχείριση αίματος. Η αιμοδοσία απευθυνεται σε όλους όσους θέλουν να δώσουν αίμα! Το έμπειρο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μοναδας αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσει τις αιμοδοσίας ενώ εθελοντές θα είναι παρόντες για να λύσουν κάθε απορία και να κάνουν την ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας μια πραγματική γιορτή!
Κάθε εθελοντής αιμοδότης θα λάβει ατομική κάρτα με την οποία μπορεί να καλύψει τυχόν μελλοντική ανάγκη σε αίμα δικη του η συγγενή.
Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα από 18-62 ετών που αισθάνεται καλά την ημέρα της αιμοδοσίας!
Σύμφωνα με τις οδηγίες θα πρέπει να έχετε κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, να έχετε πάρει ένα ελαφρύ πρωινό και να κρατάτε μαζί σας την κάρτα αιμοδότη σας ή την αστυνομική σας ταυτότητα, εάν δίνετε για πρώτη φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου