Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Τρεις Εκκλησιές: Νέα άφιξη 51 μεταναστών

γυναίκες και παιδιά ανάμεσα στους διασωθέντες

Η παραλία «Τρεις Εκκλησιές» στους Καλούς Λιμένες του Δήμου Φαιστού έγινε χθες το βράδυ (13 Σεπτεμβρίου) το σημείο άφιξης μιας νέας ομάδας μεταναστών. Συνολικά 51 άτομα, ανάμεσά τους 9 παιδιά και 4 γυναίκες, βρέθηκαν στην περιοχή και, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, προέρχονται από το Σουδάν, την Αίγυπτο και τη Συρία.  Οι μετανάστες εντοπίστηκαν από τις αρχές και άμεσα μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο.

Φιλοξενία στο παλιό κτίριο του Κτελ μέχρι την ταυτοποίηση

Όλοι οι μετανάστες που εντοπίστηκαν φιλοξενούνται προσωρινά στο παλιό κτίριο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου, όπου παραμένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησής τους. Μετά την ταυτοποίηση, αναμένεται να μεταφερθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας στην Αττική, όπου θα διαμείνουν μέχρι να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις για την κατάστασή τους.

Συνεχίζονται οι αφίξεις μεταναστών στις νότιες ακτές της Κρήτης

Το φαινόμενο της άφιξης μεταναστών στα νότια παράλια της Κρήτης έχει ενταθεί, με πολλούς να καταφθάνουν από εμπόλεμες ή ασταθείς περιοχές. Οι αρχές παραμένουν σε επαγρύπνηση, προσπαθώντας να διαχειριστούν τις αυξανόμενες αφίξεις, ενώ παράλληλα φροντίζουν για την ασφάλεια και την υγεία των ατόμων που φτάνουν στο νησί, ιδιαίτερα όσων ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες, όπως γυναίκες και παιδιά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου