Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΝΑΙ στην κατασκευή του λιμένα στο Νότο και από τον Αγροτικό Σύλλογο Τυμπακίου..


ΝΑΙ στην κατασκευή του λιμένα Τυμπακίου στην τοποθεσία Κακόσκαλο όπως αυτή προβλέπεται από την έρευνα του ΕΜΠ είπε και ο Αγροτικός Σύλλογος Τυμπακίου μετά από συνέλευση που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. 
Ο Αγροτικός Σύλλογος της περιοχής με αφορμή την επαναφορά του θέματος της δημιουργίας Λιμανιού στην περιοχή τονίζει με ανακοίνωση που εξέδωσε ότι..
θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά η περιβαλλοντικές προδιαγραφές της Ε.Ε.και επισημαίνει ότι το λιμάνι θα γίνει η αφορμή για εύρος επενδυτικών κινήσεων στο Τυμπάκι και στην ευρύτερη περιοχή καθώς θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και δυνατότητα βελτίωσης και ανάπτυξης των υποδομών, τοποθετώντας παράλληλα την Νότια Κρήτη στο χάρτη του παγκόσμιου διαμετακομιστικού εμπορείου με δρομολόγηση επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων και κρουαζιερόπλοιων καθώς και την δημιουργία μαρίνας.
Επίσης, κρίνεται αναγκαία η ανάπτυξη και αξιοποίηση του αεροδρομίου της περιοχής, δίνοντας πνοή και προοπτική στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ζητάμε το επενδυτικό αυτό έργο να πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στην πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και της ευρύτερης περιοχής καταλήγει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου