Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τρεις τραυματίες από τροχαίο..στα Μάλια..


Το νόμο στα χέρια του πήρε ένας 48χρονος για να… τιμωρήσει τον τουρίστα που το δίκυκλό του συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 19χρονου γιου του στα Μάλια και προκάλεσε μακελειό, στέλνοντας στο νοσοκομείο τον δράστη και άλλους δυο… τυχαίους περαστικούς!
Ο νεαρός Έλληνας διαπληκτίστηκε με τον Βρετανό τουρίστα για τις ζημιές που έπαθε η μοτοσικλέτα του από τη σύγκρουση και γύρω τους μαζεύτηκε κόσμος, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να φοβηθεί και να επιχειρήσει να φύγει. Τότε, όμως, ο 48χρονος πατέρας του νεαρού έπεσε πάνω του με το αυτοκίνητό του και τον παρέσυρε!
Με την ταχύτητα που είχε, όμως, χτύπησε έναν ακόμη Βρετανό και έναν Έλληνα, ο οποίος έβγαζε τα σκουπίδια από ένα ξενοδοχείο! Ο υπαίτιος του τροχαίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο δεύτερος Βρετανός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και ο Έλληνας έχει υποστεί τραύματα στο πόδι αλλά και στο συκώτι!
Ο 48χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συρροή, αλλά ζήτησε αναβολή η οποία του δόθηκε και θα δικαστεί αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου