Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Πάμε Ρηγίλλης

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20.00

«Πάμε Ρηγίλλης»! Αυτό είναι το σύνθημα για τη μεγάλη γιορτή που διοργανώνουν οι επιτελείς της Πειραιώς έξω από τα ιστορικά γραφεία της οδού Ρηγίλλης για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

«Εορτάζουμε μισό αιώνα αδιάλειπτης πολιτικής παρουσίας και δράσης και θέλουμε να είναι εκεί όλες οι γενιές που γαλουχήθηκαν με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, από τους παλαιότερους έως τους νεότερους», σημειώνουν υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη.

Ομιλία πρωθυπουργού



Στην εκδήλωση θα απευθύνει ομιλία μόνον ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να κάνει μια σύντομη αλλά συγκινησιακά φορτισμένη αναδρομή στη μακρά ιστορία του κόμματος, στα εμβληματικά πρόσωπα που βρέθηκαν στην αιχμή τις πέντε τελευταίες δεκαετίες αλλά και στη σημερινή συμβολή της Νέας Δημοκρατίας στο κοινό καλό.

Η επιλογή του ιστορικού κτηρίου της οδού Ρηγίλλης 18 δεν είναι τυχαία. «Εκεί μεγαλώσαμε πολλές και πολλοί», τόνισε χαρακτηριστικά χθες η γραμματέας του κόμματος η Μαρία Συρεγγέλα, προσθέτοντας πως «σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή είναι καλεσμένες και καλεσμένοι όλες και όλοι».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου