Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Να μην καταργηθεί η Δ.Ο.Υ Αρκαλοχωρίου ζητά από τον Υπουργό Οικονομικών..ο Ζαχαρίας Καλογεράκης..


Την αντίθεση της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας σε κάθε πιθανή ενέργεια κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου επισημαίνει ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα.
Ο κ. Καλογεράκης τονίζει ότι η αυτοδιοίκηση και οι φορείς, χωρίς να έχουν καμία επίσημη ενημέρωση, πληροφορούνται από τα ΜΜΕ τη δρομολόγηση αποφάσεων της κεντρικής διοίκησης που αφορούν στην αποδόμηση υπηρεσιών της υπαίθρου, υπογραμμίζοντας ότι η μοναδική πλέον Δ.Ο.Υ. που λειτουργεί στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας είναι αναγκαία και απαραίτητη, αφού εξυπηρετεί χιλιάδες φορολογούμενους όχι μόνο από το Δήμο αλλά κι από άλλους Δήμους του Νομού.

Χαρακτηρίζοντας ως προκλητική την πρακτική αποδόμησης υπηρεσιών της υπαίθρου χωρίς καμία διαβούλευση, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας ζητά να δοθεί ένα τέλος στη λήψη αυθαίρετων αποφάσεων από τεχνοκρατικές ομάδες σχεδιασμού, που δεν έχουν ούτε εικόνα, ούτε συναίσθηση της κατάστασης που επικρατεί στην ενδοχώρα. Επιπλέον, τονίζει ότι τέτοιες ενέργειες δεν προωθούν την ανάπτυξη και μάλιστα την ισόρροπη, αλλά αντίθετα ερημοποιούν την ύπαιθρο, επιτείνουν την ύφεση και δημιουργούν πολίτες δύο κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου