Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ανησυχεί για τα χειρότερα ο Σαμαράς..


Ιδιαιτέρως ανήσυχος  είναι ο πρόεδρος της ΝΔ μετά την αιφνίδια αποχώρηση της τρόικας την περασμένη Παρασκευή και την ανικανότητα των Παπαδήμου  - Βενιζέλου  να βρουν  μια φόρμουλα για το PSI.  

Όπως φαίνεται , τα ισχυρά διεθνή κέντρα πιέζουν προς την κατεύθυνση παράτασης της αγωνίας για την ανταλλαγή των ομολόγων  κερδίζοντας  δισεκατομμύρια  στην αγορά των CD s  τα οποία πλέον υπερβαίνουν τις  10.000 μονάδες,   μέγεθος το οποίο ουδέποτε έχει καταγραφεί ακόμη για εμπόλεμη χώρα.
 

Σε  μία από τις τελευταίες συσκέψεις με συνεργάτες  του ,την περασμένη Παρασκευή   (σσ. την επομένη της δυναμικής του ομιλίας στο Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο) ,  ανέφερε   ότι δεν πρόκειται  να επιτρέψει  παιχνίδι με το  PSI και περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών του προέδρου του ΟΔΔΗΧ Χριστοδούλου στο Παρίσι με  διεθνείς κατόχους ομολόγων για να καθορίσει τη στάση του. «Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα  αρκεί να υπάρχει ακόμη Δημοκρατία» έλεγε ένας από τους στενούς του συνεργάτες, επίσης θορυβημένος από  τα παρασκήνια του Παπαδήμου. 

http://www.apospasma.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/103965/Default.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου