Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Εχθρός των δημοσίων υπαλλήλων ..δήλωσε ο Λοβέρδος !


Την κατάσταση στο ελληνικό δημόσιο τομέα επιχείρησε να περιγράψει ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος εξαπολύοντας επίθεση τόσο κατά των φαινομένων γραφειοκρατίας όσο και κατά των δημοσίων υπαλλήλων, μεταδίδει το Πρώτο Θέμα.


Αναλυτικά, ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στην επιτροπή Υγείας της Βουλής είπε: 

«Θεωρώ εχθρούς τους γραφειοκράτες, είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος η γραφειοκρατία. Ξέρω τον εχθρό μου… το 1 εκατομμύριο υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια με την βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10 εκατομμύρια πληρώνουν το 1 εκατομμύριο. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς».



4 σχόλια :

  1. έχουν το θράσος να μιλάνε ακόμη οι υπάλληλοι του Μπόμπολα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA KAI ENAS YPOURGOS POU LEEI TIN ALITHIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι ... ''γραφειοκράτες'' όμως του βγάζουν τον μισθό του κάθε μήνα......και να μην πω και τίποτα άλλο! Σα δε ντρέπεται αυτός και όλοι τους λέω εγώ.....!!!!!!!
    Και............
    Θέλει να μας πει δηλαδή ότι αυτός δουλεύει τώρα? και οι παρατρεχάμενοί του? Ότι ο μισθός που πέρνει του αξίζει? Ότι όλοι εμείς δεν δουλεύουμε και μας βάζει στην ίδια θέση με τους ολίγους που πληρώνονται και δουλεύουν από τις παραλίες της Μυκόνου? Πλάκα μας κάνουν όλοι τους? Που θα μου στερήσουν εμένα το γάλα του παιδιού μου για να ξεχρεώσω το χαβιάρι που τρώνε αυτοί οι ''ολίγοι'' εδώ και χρόνια???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε άει .^%$#$%%$^% λέω εγώ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα έστρεψαν την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης εξαθλιώνοντας το κοινωνικό σύνολο ..τώρα καλλιεργούν κλίμα εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων γιατί σύντομα ο ΓΑΠ θα ανακοινώσει τις απολύσεις τους…να πάνε να πάρουν πίσω τα λεφτά από τους αλήτες που τα έκλεψαν στο χρηματιστήριο την «χρυσή εποχή» του Σημίτη !

    Νίκος Αντωνακάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή