Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Πολεμικό κλίμα στο διαδίκτυο για το θάνατο του Ρουσάκη..ορκίζονται εκδίκηση οι νεαροί φίλοι του..



Σε «πόλεμο» μέσω του διαδικτύου με ανησυχητικές προεκτάσεις διαβάζουμε στον τοπικό τύπο ότι έχουν επιδοθεί δεκάδες νεαροί λίγα 24ωρα μετά το θάνατο του Γιάννη Ρουσάκη. 
Τα μηνύματα που έχουν «ανέβει» μέσω του Facebook είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί, ενώ εξακολουθούν να δυναμιτίζουν μία ούτως ή άλλως εκρηκτική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την υπόθεση παρακολουθεί στενά και η Αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στα μηνύματα -τα πιο «θερμόαιμα» αποσύρθηκαν-νεαροί από την πρώτη ημέρα της δολο- φονίας ορκίζονταν εκδίκηση και απειλούσαν: «αυτοί έχουν τελειώσει», εννοώντας τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης.
Τα μηνύματα μέσα από τα οποία δεκάδες χρήστες του internet εκφράζουν τα συναισθήματά συμπόνιας και λύπης για το χαμό του 21χρονου είναι πολλά. Αρκετά όμως – κι αυτό είναι το ανησυχητικό- είναι κι αυτά που έχουν απειλητικό περιεχόμενο, δημιουργώντας εύλογα φόβους για την επόμενη ημέρα.
Αστυνομικοί ανησυχούν βλέποντας το πολεμικό κλίμα που επικρατεί λαμβάνοντας αυστηρά
μέτρα. Άνδρες της ΕΛΑΣ βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή υπό το φόβο αντιποίνων, αστυνομεύοντας τα γραφεία των ποδοσφαιρικών συνδέσμων. Συγκεκριμένα, περιπολικά της Αστυνομίας κινούνταν χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη συμβολή της οδού Καντάνου με την παραλιακή λεωφόρο επιτηρώντας διακριτικά τα γραφεία της Θύρας 4 του ΟΦΗ.
Η εντολή των υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛΑΣ είναι να επιτηρούνται εκτός από τους συνδέσμους και ποδοσφαιρικοί παράγοντες , αλλά και τα γνωστά «στέκια» όπου συχνάζουν οπαδοί των ομάδων, οι υποστηρικτές των οποίων ενεπλάκησαν στη φονική συμπλοκή με θύμα τον Γ. Ρουσάκη.


ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου