Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Στάχτη ο στόλος των απορριμματοφόρων του Μαλεβιζίου..το προφίλ των εμπρηστών

Κάηκαν 8 οχήματα που ξεπερνούν σε αξία τα 2 εκατ. ευρώ

Φως ακόμα και στα πιο «σκοτεινά» σενάρια προσπαθούν να ρίξουν οι διωκτικές Αρχές (Αστυνομία και Πυροσβεστική) για να οδηγηθούν στην ταυτότητα των φυσικών αυτουργών που έβαλαν φωτιά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Μαλεβιζίου. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το υλικό από κάμερες, το οποίο βρίσκεται στη διάθεσή των Αρχών, «φωτίζει» ένα μέρος της υπόθεσης και συγκεκριμένα την παρουσία τουλάχιστον δύο ατόμων στο χώρο όπου «λαμπάδιασαν» τα οχτώ απορριμματοφόρα, η αξία των οποίων ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ. 

Στοιχείο προς διερεύνηση αποτελεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η απόκτηση δύο απορριμματοφόρων για βιοαπόβλητα τα οποία αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, ωστόσο κι εκείνα έγιναν στάχτη από τη φωτιά που προκάλεσαν οι φυσικοί αυτουργοί της εμπρηστικής ενέργειας. Θέμα τιμής είναι για το Δήμο Μαλεβιζίου να αποκαλυφθούν οι ένοχοι που επέφεραν βαρύτατο πλήγμα σε μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου, προκαλώντας ολοσχερή καταστροφή στο στόλο των απορριμμάτων του. 

Η στοχευμένη επίθεση της θρασύτατης επιχείρησης, καταδικάζεται με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο από σύσσωμη την αυτοδιοίκηση, που έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό του Δήμου Μαλεβιζίου.

Το προφίλ των εμπρηστών των οκτώ οχημάτων

Ο τρόπος που περπατούσε ο ένας εκ των δύο εμπρηστών και οι κινήσεις του μέσα στο χώρο του αμαξοστασίου δίνουν μία πρώτη εικόνα για το προφίλ των εμπρηστών που έκαναν στάχτη τα οχτώ απορριμματοφόρα του Δήμου Μαλεβιζίου. Για τους αξιωματικούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που συνεργάζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η εικόνα των δύο δραστών με τον τρόπο που δρουν μέσα στο χώρο παραπέμπει σε άτομα σχετικά νεαρής ηλικίας, τα οποία δεν αποκλείεται να είναι και χρήστες ουσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου