Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η μεγάλη επιτυχία του Μανόλη Κεφαλογιάννη σε μια δύσκολη συγκυρία για τη ΝΔ!

Στην πιο δύσκολη μάχη της πολιτικής του καριέρας...

Ήταν ένα δύσκολο και "πικρό" βράδυ για τη ΝΔ στο Ηράκλειο .

Μετά από χρόνια μάχης, κι ενώ πέρυσι βρέθηκε να "βάφει" μπλε στον κομματικό χάρτη το μεγαλύτερο νομό της Κρήτης, είδε χθες να φεύγουν περίπου 35.000 ψήφοι στην αναμέτρηση των ευρωεκλογών, σε σχέση με το Μάιο του 2023! Και να παραχωρεί τη θέση της στο ΠΑΣΟΚ που επέστρεψε στην πρωτοκαθεδρία μετά από 15 ολόκληρα χρόνια...

Ασφαλώς είναι μέρος του κομματικού προβληματισμού της "γαλάζιας" παράταξης το τί έφταιξε και ήλθε αυτό το κακό αποτέλεσμα, όταν μάλιστα υπάρχουν και δυο υπουργοί από το Νομό Ηρακλείου, αλλά προφανώς αυτή είναι κουβέντα της… μεθεπόμενης ημέρας!

Μοναδικός λόγος ικανοποίησης, αν και δεν ξέρω αν είναι για όλους τους Νεοδημοκράτες του νομού, είναι η θριαμβευτική επανεκλογή του Μανόλη Κεφαλογιάννη. Στην πιο δύσκολη μάχη της πολιτικής του καριέρας, σε ό,τι αφορά στον αγώνα του σταυρού, ο… "Μανόλο" έδειξε ... πολύ σκληρός για να πεθάνει, όπως θα λέγαμε αν κινηματογραφούσαμε στο Χόλυγουντ! Αν και, όπως λένε στενοί συνεργάτες του, αυτά που συνέβησαν σε αυτήν την προεκλογική περίοδο θα χρειαζόταν ταινία για να αποτυπωθούν!

Ξέρετε χτυπήματα κάτω από τη μέση, ζίου ζίτσου, λαβές και συντροφικά μαχαιρώματα!

Προφανώς και δεν "χρυσώνει" το χάπι για τους Νεοδημοκράτες η εκλογή Κεφαλογιάννη σε μια νέα θητεία στην Ευρώπη, αλλά παρά τον "πόλεμο" που λένε οι άνθρωποι του πως δέχτηκε… άντεξε και υποστηρίζουν πως αναδεικνύεται και πόλος για την παράταξη στο Ηράκλειο!

cretalive

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου