Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Η απόγνωση τον έσπρωξε στη θάλασσα


Οι ίδιοι λόγοι για τους οποίους εκατοντάδες Έλληνες έβαλαν τέλος στη ζωή τους στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης που έζησε η χώρα μας, είναι πιθανό να κρύβονται πίσω από την απόφαση του 67χρονου Χανιώτη να πέσει στη θάλασσα ενώ ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής Χανιά-Πειραιάς, πριν από λίγα 24ωρα.

Οι λόγοι που τον ώθησαν σε αυτή την πράξη παρέμεναν άγνωστοι μέχρις ότου συγγενικό του πρόσωπο, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μίλησε στις Αρχές που διενεργούν την προανάκριση για τα προβλήματα που ο 67χρονος είχε να αντιμετωπίσει.

Ήταν πριν από λίγους μήνες όταν ο ίδιος ενημερώθηκε για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, που τον κατέβαλε ψυχολογικά.

Από εκείνη την ημέρα, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο 67χρονος επηρεάστηκε πολύ άσχημα. Η ψυχολογία του άλλαξε προς το χειρότερο, φέρονται να είπαν άτομα που τον γνώριζαν στους αστυνομικούς.

Μία εξέλιξη που μόνο στεναχώρια έδωσε στον 67χρονο Χανιώτη και που ίσως, όπως λένεαστυνομικές πηγές, να εξηγεί αυτή του την κίνηση. Ο άνθρωπος που αναζητείται πληροφορήθηκε για ένα ζήτημα οικονομικού περιεχομένου που έριξε την ψυχολογία του. Επρόκειτο για ένα «χτύπημα» που κανείς δεν θα ήθελε να του συμβεί...

«Ερευνούμε εάν η πληροφορία που μας δόθηκε για ένα δυσάρεστο για τον 67χρονο γεγο ός σχετίζεται με την κίνησή του να πέσει στη θάλασσα»σχολίασε αστυνομική πηγή και πρόσθεσε ότι το γεγονός αυτό αφορά «σε μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη για ένα οικονομικό

θέμα που τον αφορούσε».

Συνεχίστηκαν και χθες οι έρευνες. Ο 67χρονος ταξίδευε για τον Πειραιά, έχοντας κλείσει καμπίνα στο πλοίο. Στις 4 το πρωί του περασμένου Σαββάτου σήμανε συναγερμός, όταν το πλήρωμα του πλοίου ενημερώθηκε από άλλο επιβάτη ότι ο 67χρονος, ενώ βρισκόταν το πλοίο 18 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας, έπεσε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.


Ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τον εντοπισμό του, που δυστυχώς μέχρι τωρα δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Στην καμπίνα του που ερευνήθηκε από το πλήρωμα του πλοίου βρέθηκε ένα σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου, ότα η είδηση της πτώσης του στη θάλασσα έγινε γνωστή και πριν ακόμα γίνει γνωστό το όνομα του 67χρονου, συγγενικό του πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή του στις Αρχές. Από έρευνες που έγιναν εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του στο λιμάνι της Σούδας.

Σημειώνεται επίσης ότι στην ερευνα από την πρώτη στιγμή συμμετείχαν περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού κι ένα δεύτερο του Λιμενικού Σώματος, καθώς επίσης και παραπλέοντα σκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου