Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Σήκωσε ψηλά την Ελληνική σημαία μέσα στην Τουρκία..η Αρτεμις Βασιλακη

Μεγάλη υπερηφάνεια με τα κατορθωματα της μας γεμισε η νεαρή κολυμβήτρια του Τριτωνα Ηρακλείου, Αρτεμις Βασιλακη, η οποία ανήκει στην Εθνική Ελλαδος.

Η 18-χρονη πρωταθλήτρια συμμετείχε στην διεθνή κολυμβητική συναντηση "5th Edirne Cup", η οποία έλαβε χώρα στην Αδριανούπολη της γείτονος Τουρκίας το τελευταιο τριημερο. Η Βασιλακη κατάφερε να ανεβει στο πιο ψηλό σκαλι του βαθρου και στα τρία αγωνίσματα της,υψώνοντας την Ελληνική σημαια μέσα στο κατάμεστο τουρκικο κολυμβητηριο. Συνολικα κατέκτησε 6 χρυσα μετάλλια, 2 για κάθε αγώνισμα με αποκορύφωμα το Πανελληνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 1500μ.ελευθερο, σε δυο κατηγορίες μάλιστα: Νεανιδων και Νέων γυναικών.

Να σημειωθεί ότι το ρεκόρ "κρατουσε" η Κέλλυ Αραούζου από το 2008 (16.33.68) και η Βασιλακη το κατέρριψε με μια φανταστική κούρσα με χρονο 16.28.40. Η ίδια ευχαριστεί θερμά τους προπονητές της,Γιωργο και Βασιλεια Σουρδη, διπλα στους οποίους βρίσκεται από τα πρώτα της βήματα.

Ομολογουμένως , η έφηβη Ηρακλειωτισσα πρωταθλητρια αποτελεί το νέο αίμα της κολύμβησης για την χώρα μας, κατι το οποίο αποτελει τιμή για το νησί μας και την πόλη μας. Ο επομενος βασικός στόχος της είναι μια διάκριση στο Πανευρωπαικο Πρωταθλημα , στην Λιθουανια τον ερχόμενο Ιουλιο. Της ευχομαστε καλη συνεχεια στον δύσκολο αγώνα που έχει μπροστά της!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου