Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Υποσχέσεις Σκρέκα για “πάγωμα” της διαδικασίας των δασικών χαρτών

Το “πάγωμα” της διαδικασίας των δασικών χαρτών για έως και εννέα μήνες, σε συνδυασμό με την επανεξέταση του θέματος για τα φρύγανα και τους ασπάλαθους, ανακοίνωσε από τα Χανιά χθες ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας.

Στο πλαίσιο σύσκεψης που υλοποιήθηκε στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Υπουργός ουσιαστικά επανέλαβε διά ζώσης σε αιρετούς κι εκπροσώπους αγροτών, όσα είχε τονίσει με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες, προσθέτοντας επίσης ως θετική είδηση ότι το δημόσιο θα πρέπει να αποδείξει πως είναι ιδιοκτήτης για τα δασικά σημεία της Κρήτης.

Σύμφωνα με τον Υπουργό επίσης, τα πρόδηλα σφάλματα θα διορθωθούν χωρίς την εμπλοκή του ιδιοκτήτη, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ζήτημα να μην επιβαρυνθούν στο ελάχιστο οι πολίτες από τη διαδικασία.

Παρ’ όλα αυτά βέβαια και παρά τις καλές προθέσεις του, ο Υπουργός αντίκρυσε ένα έκρυθμο κλίμα έξω από τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας όπου τον περίμεναν μέλη των αγροτικών συλλόγων Χανίων για να διαμαρτυρηθούν σε σχέση με τη στάση που κρατά ως τώρα η κυβέρνηση.

Ο Υπουργός πάντως ανέφερε πως βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, κάνοντας σαφές πως στόχος τόσο της κυβέρνησης όσο και του Υπουργείου είναι να μην ζημιωθεί κανείς και να μην χαθεί ούτε σπιθαμή γης που νόμιμα ανήκει στον οποιονδήποτε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου