Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Με διαφορά στήθους ο Ευριπίδης Στεφάνου εκλέχτηκε νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης



Με διαφορά στήθους ο Καθηγητής Περιβαλλοντικής Χημείας Ευριπίδης Στεφάνου εκλέχθηκε χθες νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης αφού .κατάφερε να κόψει το νήμα των πρυτανικών εκλογών στο νησί με ποσοστό 50,3%  έναντι 49,7% του συνυποψηφίου του Οδυσσέα Ζώρα.
Η ανατροπή έγινε αργά τη νύχτα και από το Ρέθυμνο, όπου ο κ. Στεφάνου προτιμήθηκε από την πλειοψηφία των καθηγητών, αλλά και των φοιτητών. Πρώτες άνοιξαν οι κάλπες των μελών ΔΕΠ, όπου τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο, ο κ. Στεφάνου έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 55 ψήφους περισσότερους από τον κ. Ζώρα. Συγκεκριμένα, έλαβε ο κ. Στεφάνου στο Ηράκλειο 123 ψήφους και ο κ. Ζώρας 121, ενώ στο Ρέθυμνο η διαφορά ήταν 93 – 40 υπέρ του πρώτου, με 10 λευκά.

Ακολούθησαν τα αποτελέσματα της καταμέτρησης των διοικητικών, όπου και πάλι ο κ. Στεφάνου κατόρθωσε να αποσπάσει το 65% των ψήφων έναντι 35% που έλαβε ο κ. Ζώρας. 

Ο κ. Οδυσσέας Ζώρας έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο Ηράκλειο και μέσω της κάλπης των φοιτητών, οι οποίοι του έδωσαν ποσοστό 72%, έναντι 28% του κ. Στεφάνου και συγκεκριμένα οι ψήφοι ήταν 465 – 182.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου