Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Νέες διοικήσεις στους εμπόρους του Ηρακλείου και της Κρήτης

Ο Μενέλαος Σκουλούδης στον εμπορικό σύλλογο, επανεκλογή Μανώλη Κουμαντάκη στην ΟΕΣΚ

Νέο πρόεδρο αλλά και νέα διοίκηση διαθέτει από χθες ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας. Νέος πρόεδρος αναμένεται να είναι μετά την συγκρότηση σε σώμα ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Εμπόρων Μενέλαος Σκουλούδης.

Η παράταξη της οποίας ηγήθηκε ο κ.Σκουλούδης πήρε 224 ψήφους και 14 έδρες στο νέο διοικητικό συμβούλιο

και η Αγωνιστή Κίνηση Εμπόρων με επικεφαλής τον Νίκο Γαρεφαλάκη πήρε 74 ψήφους και πέντε έδρες. Συνολικά στις εκλογές ψήφισαν 306 άτομα, ενώ τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 300, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν και πέντε άκυρα και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Επανεκλογή στην ΟΕΣΚ

Από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης έγινε γνωστή η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 30ής Σεπτεμβρίου 2024 και συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 9 Οκτωβρίου 2024. Στην θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Μανώλης Κουμαντάκης. Η σύνθεση έχει ως εξής: Πρόεδρος: Μανώλης Κουμαντάκης, Α’ Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρκαντωνάκης, Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Πολιουδάκης, Γ’ Αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδάκης, Γενικός Γραμματέας Μανώλης Τζώρτζης, Οικονομικός επόπτης: Αλέξανδρος Χουστουλάκης, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Αθηνά Τσικιντίκου, αναπληρωτής οικονομικός επόπτης Χαρίδημος Διγενάκης, μέλος Νίκος Βουρλάκης.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου