Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης : Στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος οριστικά το τουριστικό καταφύγιο του Τσούτσουρα Ηρακλείου.

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, ενημερώθηκε από την Υπουργό Τουρισμού, ότι ικανοποιήθηκε το αίτημα της τοπικής κοινωνίας που της είχε μεταφέρει και ο ίδιος, και αφορά στην παραχώρηση τουτουριστικού καταφυγίου του Τσούτσουρα Ηρακλείου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ενημέρωσε το Βουλευτή ότι, υπέγραψε την απόφαση παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του αγκυροβολίου σκαφών του Τσούτσουρα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, η οποία εστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Πρόκειται για ένα τουριστικό καταφύγιο δυναμικότητας ενενήντα (90) σκαφών, για το οποίο και ο Δήμαρχος Βασίλης Κεγκέρογλου είχε ζητήσει την παραχώρηση του στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απόφαση αυτή δίνει στο Δήμο τη δυνατότητα να αξιοποιήσει το τουριστικό αγκυροβόλιο, γεγονός το οποίο θα συμβάλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. 



Χαιρετίζει ο Δήμος την απόφαση

Χαιρετίζουμε την απόφαση της υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη για την ικανοποίηση του αιτήματος που υπέβαλε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, μετά από την 96/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την διαχείριση του τουριστικού καταφυγίου Τσούτσουρα. Το τουριστικό καταφύγιο Τσούτσουρα που είναι ημιτελές και «ορφανό» εδώ και δύο δεκαετίες, περνά στη διαχείριση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας μετά από αίτημά του, με τη δέσμευση ότι θα εκπονηθούν όλες οι απαραίτητες μελέτες για την ολοκλήρωση του και την προστασία της ακτής που έχει διαβρωθεί σημαντικά.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για να ληφθεί αυτή η απόφαση και ιδιαίτερα τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Τουρισμού.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου