Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Δήμος Ηρακλείου: Ηλεκτρονικά μηνύματα σε 10.000 οφειλέτες

Η Λότζια τούς καλεί για ρύθμιση πριν προχωρήσει σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης

Τα πρώτα 10.000 ηλεκτρονικά ειδοποιητήρια έστειλε η Λότζια στους οφειλέτες του Δήμου Ηρακλείου, προκειμένου να ενημερωθούν για τη δυνατότητα που έχουν να διαχειριστούν τα χρέη τους στο δημοτικό ταμείο στο πλαίσιο της νέας ρύθμισης που αρχίζει να ισχύει από 1η Νοεμβρίου και για ένα τρίμηνο. 

Ο δρόμος για την ψηφιακή ενημέρωση των οφειλετών άνοιξε μέσα από την πρόσφατη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέσα από το οποίο η Λότζια αποκτά τη δυνατότητα να διασυνδεθεί με τα στοιχεία του Εθνικού Μητρώου Επικοινωνίας. Έτσι, ο Δήμος εντόπισε τους πρώτους 10 χιλιάδες οφειλέτες στους οποίους χτυπάει «καμπανάκι» να ρυθμίσουν τα χρέη τους μέσω της ρύθμισης τρίμηνης ρύθμισης, ξεκαθαρίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης σε 39.000 ΑΦΜ που έχουν καταγραφεί με βεβαιωμένα χρέη. 

Από τον πάγκο του δημοτικού ταμείου θα πρέπει να περάσουν όσοι έχουν ανείσπρακτες οφειλές που βεβαιώθηκαν ταμειακά το έτος 2019, καθώς και όσοι έχουν ανείσπρακτα αυτοτελή πρόστιμα που βεβαιώθηκαν από το έτος 2004 έως και το 2018. Μόνη περίπτωση για να μην ασκηθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης είναι να έχει γίνει διακανονισμός και να εξυπηρετείται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου