Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου από την οικογενεια της 17χρονης Νικολέτας

έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από γέφυρα στον Ανισαρά Χερσονήσου 

Μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου είναι έτοιμη να καταθέσει η οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας από το Ηράκλειο, που έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από γέφυρα στον Ανισαρά Χερσονήσου την Πέμπτη 23 Μαΐου, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το σχολείο της.

Οι γονείς, η αδελφή και οι συγγενείς της 17χρονης, μη μπορώντας ακόμα να πιστέψουν τον χαμό του παιδιού τους, ζητούν την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Μάλιστα, η οικογένειά της δηλώνει έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Εκείνο που προβληματίζει είναι ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα στοιχεία που έρχονται στο φως παραπέμπουν στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του φοιτητή που αυτοκτόνησε το 2015 στα Ιωάννινα. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και η Νικολέτα δεχόταν εκφοβισμό από συμμαθητές της.

Σύμφωνα μάλιστα με την οικογένεια, μέχρι τη μοιραία εκείνη ημέρα, οπότε και πληροφορήθηκαν τον θάνατο του παιδιού τους, δεν υπήρξε κάποια ένδειξη ότι η 17χρονη είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Το γεγονός αυτό εντείνει την πεποίθηση, τόσο στους γονείς όσο και στην αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας, ότι η Νικολέτα ωθήθηκε στην απονενοημένη πράξη εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που αισθανόταν από τις συμπεριφορές διαφόρων ατόμων προς το πρόσωπό της. Άλλωστε, σε δηλώσεις της η αδελφή της 17χρονης αποκάλυψε ότι και η ίδια υπήρξε θύμα εκφοβισμού, ως μαθήτρια στο ίδιο Λύκειο.

Το σενάριο ότι πίσω από τον τραγικό θάνατο της 17χρονης ενδέχεται να κρύβεται μια υπόθεση σχολικού bullying σημειώνει η δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη, σε δήλωσή της σε αθηναϊκό μέσο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου