Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Κάθειρξη 19 ετών στον παππού που «πείραζε» σεξουαλικά τα εγγόνια του

Συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών επέβαλε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε 74χρονο που κάθισε στο εδώλιο ως κατηγορούμενος για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων εγγονιών του, όταν αυτά ήταν ακόμα ανήλικα.

Ο ηλικιωμένος φέρεται, σε διαφορετικές φάσεις, να είχε προβεί σε ασελγείς χειρονομίες και πράξεις κατά των παιδιών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως στενός συγγενής και πολύ περισσότερο ως παππούς τους.

Με βάση τα όσα έχουν καταγγελθεί, δεν είχε σε τίποτα να εκφράζεται ενώπιον τους με χυδαίες εκφράσεις, να βάζει το χέρι του σε ευαίσθητα σημεία των παιδιών, ενώ προκαλούν σοκ και αποστροφή κάποιες άλλες περιγραφόμενες πράξεις στο σπίτι του ή στο αυτοκίνητο.

Ο ίδιος πάντως έδειξε να μην έχει συνειδητοποιήσει στο ελάχιστο την ιδιαίτερη απαξία των πράξεων του. Και ένα συγνώμη που ζήτησε στο τέλος, φάνηκε να το λέει χωρίς να το πιστεύει, αφού στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ομολόγησε, στην απολογία του, ωστόσο, έλεγε άλλα κι άλλα. «Δεν θυμάμαι», «φταίει το ποτό», «έγινε κατά λάθος». Ο 74χρονος, όπως προαναφέρθηκε, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 19 ετών και θα επιστρέψει στη φυλακή. Να σημειωθεί ότι από τον Απρίλιο ήταν υπόδικος στις φυλακές της Τρίπολης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου