Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ηράλειο: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 54χρονος

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται διασωληνώμενος ο 19χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος που φέρει σοβαρά τραύματα, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην οδό Καράτζη, στη Νέα Αλικαρνασσό, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 19χρονος, συγκρούστηκε με φορτηγό, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 19χρονου δικυκλιστή, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο δεύτερος οδηγός που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά

Την ίδια ώρα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται διασωληνωμένος και ο 54χρονος οδηγός μηχανής, ο οποίος τραυματίστηκε βαρύτατα στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στα Χανιά τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο 54χρονος μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη χθες στα Χανιά, διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υπεβλήθη και σε δεύτερο χειρουργείο το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παλιά εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά, όταν δύο μηχανές συγκρούστηκαν μεταξύ τους με τον 50χρονο οδηγό του ενός δικύκλου να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και τον 54χρονο να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου