Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Ο πρώτος υφυπουργός που έχει δηλώσει gay


Ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης είναι ο πρώτος υφυπουργός ελληνικής κυβέρνησης που δηλώνει ανοικτά gay και υπερασπίζεται τα δικαιώματα της Λεσβιακής, Ομοφυλοφιλικής, Αμφιφυλοφιλικής Κοινότητας.

Η ανακοίνωση του ονόματος του αποτελεί..

«αναβάθμιση» από τον πρωθυπουργό αφού ήδη εδώ και 1,5 χρόνο ήταν Γενικός Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Σε σχέση με το βιογραφικό του, ο νέος Υφυπουργός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard.

Σε σχέση με την πολιτική του ενεργοποίηση, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ποταμιού, ήταν επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος για τις Ευρωεκλογές το 2014, ενώ στις βουλευτικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 κατετάγη δεύτερος σε σταυρούς στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών. Διετέλεσε υπεύθυνος των τομέων Ναυτιλίας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, καθώς και μέλος της ομάδας Πολιτικού Σχεδιασμού, ενώ εξελέγη μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής του κόμματος (2014- 15). Αποχώρησε από το κόμμα το 2016.

 

2 σχόλια :

  1. Το ότι ο Νίκος Γιατρομανωλάκης, δηλώνει ομοφυλόφιλος, είναι κάτι που δεν μας απασχολεί.
    Όπως και οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.
    Ποιοί όμως προσπαθούν να κρύψουν πίσω απ΄αυτή την ιδιαιτερότητα του Νίκου Γιατρομανωλάκη, άλλα ζητήματα, πολύ πιο σοβαρά;
    Αφού εδώ μιλάμε για αρχές και αξίες.
    Για την ιστορία αυτής της παράταξης.
    Ο Νίκος Γιατρομανωλάκης, υπήρξε ένας εκ των ιδρυτικών στελεχών του Ποταμιού.
    Δηλώνει άθεος.
    Δηλώνει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Και υποστηρίζει το αναφαίρετο -όπως πιστεύει- δικαίωμα των λαθρομεταναστών να έρθουν την Ελλάδα και όποιος έχει αντίθετη άποψη, τον θεωρεί ρατσιστή και οπισθοδρομικό.
    Μάλιστα, είναι μέλος της ομάδας ομάδα Refergon που φιλοδοξεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προσφύγων και αγοράς εργασίας στην Ελλάδα.
    Ας μας πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που τον επέλεξε, τί σχέση έχει αυτός ο άνθρωπος με τη Νέα Δημοκρατία.
    Δικαίωμα του Γιατρομανωλάκη, όπως και του κάθε Γιατρομανωλάκη, να έχει τις απόψεις του.
    Όμως, η Νέα Δημοκρατία, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, όπου θα έρχεται ο καθένα να εφαρμόσει αυτά που έχει στο μυαλό του, επειδή τα θεωρεί σωστά.
    Στη Νέα Δημοκρατία, δεν κάνει ο καθένας ότι θέλει.
    Ούτε φυσικά για λόγους ψηφοθηρίας, δικαιούται ο εκάστοτε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, να μαζεύει στο κόμμα τον κάθε παρατρεχάμενο, μόνο και μόνο επειδή πιστεύει πως θα του φέρει ψήφους.
    Τί ενώνει αυτόν τον άνθρωπο, με τη Νέα Δημοκρατία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή