Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Νέα πρόσωπα και μετακινήσεις στο Δήμο Μινώα

Ανακάτεψε την τράπουλα ο δήμαρχος Μινώα Μανόλης Φραγκάκης, ο οποίος ανακοίνωσε και επισήμως τους νέους αντιδημάρχους που αναλαμβάνουν και καθήκοντα τη νέα χρονιά. Όπως προκύπτει, με απόφασή του η νέα σύνθεση διοίκησης περιλαμβάνει νέα πρόσωπα αλλά και εσωτερικές μετακινήσεις αντιδημάρχων.

Ειδικότερα, καθήκοντα αντιδημάρχου αναλαμβάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Αραβιάκης Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας με κατά τόπον (χωρική) αρμοδιότητα για τη Δημοτική Ενότητα Θραψανού. Δραμουντάνη Όλγα, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Θεμάτων, Πρωτογενούς Τομέα και Αδειοδοτήσεων-Λαϊκών Αγορών με κατά τόπον (χωρική) αρμοδιότητα για τη Δημοτική Ενότητα Αρκαλοχωρίου. Δρακάκης Ιωάννης, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη (αρμόδιος για τα ΚΕΠ), με κατά τόπον (χωρική) αρμοδιότητα για τη Δημοτική Ενότητα Καστελλίου. Μουρτζάκης Μιχαήλ αντιδήμαρχος Άρδευσης, Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Αθλητισμού – Νέας Γενιάς, και Σμυρνάκης Εμμανουήλ αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Αγροτικής Οδοποιίας, Περιβάλλοντος-Πρασίνου και Τουρισμού.

Με αφορμή την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων, ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων: «Και με το νέο σχήμα διοίκησης συνεχίζουμε με ζήλο και αποφασιστικότητα να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σ’ έναν και μοναδικό στόχο: να είμαστε αποτελεσματικοί και χρήσιμοι για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας. Οι νέοι αντιδήμαρχοι, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους προκατόχους τους, αναλαμβάνουν την ευθύνη συνέχισης του προγραμματικού σχεδίου της δημοτικής Αρχής για τη διοικητική, οικονομική και αναπτυξιακή ανασυγκρότηση του Δήμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της καθημερινότητας του δημότη.  Σ’ αυτό το σημείο, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν κατά το πρώτο 1,5 έτος της δημοτικής θητείας και να τους ευχηθώ να παραμείνουν εξίσου ενεργοί και αποτελεσματικοί ως δημοτικοί σύμβουλοι.  Στους νέους αντιδημάρχους εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, με ακλόνητη την πεποίθηση ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντά τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου