Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Στη ΔΕΘ και φέτος το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της χώρας, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά το Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Το Επιμελητήριο καλεί μάλιστα τις επιχειρήσεις μέλη του να συμμετάσχουν στο δικό του περίπτερο, παρέχοντας τη δυνατότητα να πωλούν προϊόντα τους, στη διάρκεια και στους χώρους της Έκθεσης.

Η 84η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τη διατροφή/γαστρονομία, αλλά και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και άλλες δράσεις πολιτισμού.
Οι επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην 84η ΔΕΘ, με προνομιακή τιμή, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στο e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr, αποστέλλοντας παράλληλα στοιχεία, όπως: επωνυμία της επιχείρησης, όνομα υπευθύνου, ΑΦΜ, τηλέφωνο επικοινωνίας, κατηγορία προϊόντων και αν προτίθεται να πραγματοποιήσουν πωλήσεις λιανικής. 
Θα τηρηθεί αυστηρά, η σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου