Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Στο Στρασβουργο η Μαριαλένα Μπαμιεδάκη

Το μέλλον της Ευρώπης, το μέλλον του τόπου μας

Στο Open Day που έγινε στο Στρασβούργο με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές συμμετείχε η Μαριαλλένα Μπαμιεδάκη ως πρέσβειρα του Ηρακλείου στο πρόγραμμα Eurοcities. 

Πολλές οι ομιλίες τα στρογγυλά τραπέζια και οι συναντήσεις που έγιναν με στελέχη τοπικών κοινωνιών από κάθε πλευρά του ευρωπαϊκού κόσμου με ένα κοινό άξονα: πώς μπορούν να αναπτυχθούν γέφυρες επικοινωνίας προκειμένου να βοηθηθεί και η ανάπτυξη του τόπου μας. 

Οπως τονιζει η Μαριαλέννα Μπαμιεδάκη που αφησε για λίγο την προεκλογικη της δραστηριοτητα ως υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημο Ηρακλείου στοχος είναι το πώς θα βοηθήσουμε τη δημοκρατία στην τοπική μας κοινωνία και πώς θα ακουστούνε οι ανάγκες μας σε ευρύτερο πλαίσιο. 
Όλες οι πόλεις της Ευρώπης έχουν, κατά πολύ, κοινά ζητήματα που απασχολούν τους νέους σε προσωπικό, επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο τονιζει η  πρέσβειρα του Ηρακλείου ξεκαθαρίζοντας πως μέσα από μία στενή συνεργασία και υπό την αιγίδα αντίστοιχων φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης οι λύσεις φαντάζουν πιο άμεσες και πιο επιτεύξιμες. Όταν πολλές φωνές ενωθούν, το αποτέλεσμα είναι ομόφωνο και πιο βέβαιο. 

Το Ηράκλειο δίνει το παρόν στο πρόγραμμα Eurocities, έχοντας ως κύριο μέλημα να δομήσει διεξόδους ανάπτυξης και να αναδείξει καλές πρακτικές του σήμερα και του αύριο.  Αποκτάμε φωνή, υπόσταση και δύναμη μέσα από την αντιπροσώπευση των νέων της πόλης μας σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου