Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Κοντά στους ηλικιωμένους η Θεανώ Βρέντζου

Την ενίσχυση των δομών και της προσθήκης παροχών στη λειτουργία των ΚΑΠΗ επεσήμανε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Θεανώ Βρέντζου –Σκορδαλάκη κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο ΚΑΠΗ Μασταμπά.

«Η σοφία, η οπτική αλλά και το απαύγασμα της γνώσης των ατόμων της τρίτης ηλικίας αποτελούν μόνιμη πυξίδα σε εκείνους που θέλουν να κοιτούν όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον αυτού του τόπου» δήλωσε η Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο ΚΑΠΗ Μασταμπά.
Η κα Βρέντζου άκουσε από κοντά τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που αφορούν στην τρίτη ηλικία, συνεχίζοντας τις συναντήσεις της σε ΚΑΠΗ τόσο της πόλης του Ηρακλείου όσο και της ενδοχώρας. Η ίδια επεσήμανε την ανάγκη αξιοπρεπούς διαβίωσης των ηλικιωμένων αλλά και την προσθήκη παροχών σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας , με κεντρικό στόχο την ενίσχυση λειτουργίας των ΚΑΠΗ, τονίζοντας πως η περαιτέρω οργάνωση και διεύρυνση των δράσεων τους στοχεύουν στην «ενεργό γήρανση» το οποίο και αποτελεί και ζητούμενο των ευρωπαϊκών πολιτικών για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.
«Η ελληνική οικογένεια τα χρόνια της κρίσης στηρίχτηκε στις δυνάμεις και την προσφορά των ατόμων της τρίτης ηλικίας, αποδεικνύοντας περίτρανα για μια ακόμα φορά τη συνοχή και τη κουλτούρα αυτού του τόπου. Είναι ώρα το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντί τους» επεσήμανε η κα. Βρέντζου.
Παράλληλα, με αφορμή την εορτή του Πάσχα, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ, τα οποία της επεφύλαξαν εγκάρδια υποδοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου