Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Οι 17 στόχοι της Βιώσιμης Ανάπτυξης

«Η Περιφέρεια Κρήτης πρώτη στην Ελλάδα ενεργοποιήθηκε προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης των στόχων της βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην ημερίδα για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και την Ενσωμάτωσή τους στις περιφερειακές στρατηγικές.
Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Κυβέρνησης και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, επιδιώκοντας την παρουσίαση, ανάλυση των στόχων και την ανάληψη πρωτοβουλίας και συνεργείων για την διάχυση και υλοποίηση τους, οργάνωσε τη χθεσινή ημερίδα, ξεκινώντας τη δημόσια διαβούλευση με τους φορείς και την κοινωνία των πολιτών.
Στην ημερίδα που έγινε στην Αίθουσα “Καστελάκη” του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, αναλύθηκε η σημασία που έχουν οι 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης που εξειδικεύονται σε 169 υποστόχους και αποτελούν την νέα ατζέντα για το 2030 που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με σκοπό την επίτευξη της βιώσιμης οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικής ανάπτυξης, και την προώθησή της σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο συμβάλλοντας και στην τόνωση της υπεύθυνης τοπικής επιχειρηματικότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου