Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

34 ετών μόλις ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Νεα Δημοκρατία..

Κάποιοι βρίσκουν στο πρόσωπο του Aλέξανδρου Μαρκογιαννάκη τη λύση ανάγκης που έψαχναν και κάποιοι άλλοι ίσως διέξοδο στο μονόδρομο που οδήγησαν λανθασμένοι χειρισμοί.

Κανείς ωστόσο  δεν μπορεί να αμφισβητήσει οτι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστω και υπο αυτές τις συνθήκες, τόλμησε κάτι πρωτόγνωρο για το χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης.Να εμπιστευθεί την τύχη μιας απο τις δυναμικότερες περιφέρειες της χώρας με ιδιαίτερους πολιτικούς συμβολισμούς σε ενα νέο και αφθαρτο πρόσωπο προερχόμενο απο πολιτική οικογένεια.Πότε συνέβη αυτό ; 
Oταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζεται πλεον ως εν αναμονη πρωθυπουργός. Δηλαδή επιλέγει λίγο πριν αναλάβει την ηγεσία της χώρας –όποτε γίνουν εκλογές-, να αναδείξει νέα πολιτικά στελέχη.

Η δεύτερη μεγάλη τομή απο τον αρχηγό της ΝΔ σε επίπεδο Κρήτης ειναι οτι δεν επέλεξε υποψήφιο απο την σημείο αναφοράς του νησιού που ειναι το Ηράκλειο-πληθυσμιακά και πολιτικά- αλλά απο τα Χανιά.
Είναι ο πρώτος αρχηγός που προχωράει σε αυτή την επιλογή στέλνοντας σαφές μήνυμα για το ενιαίο της Κρήτης.Με αυτά τα δεδομένα ακόμη κι αν η ΝΔ επιλέξει στους μεγάλους Δήμους να μην τοποθετηθεί ανοιχτά υπερ κάποιου υποψηφιου , είναι βέβαιο οτι στέλνει μηνυμα μέσω της επιλογής στην Περιφέρεια της Κρήτης και οχι μόνο, για αναπροσαρμογή της πολιτικής προσέγγισης που πρέπει να έχει το κόμμα απέναντι σε υποψηφίους Δημάρχους οι οποίοι είτε πολιτικά είτε ηλικιακά, δεν συνάδουν απο την ανάγκη για ανανέωση και επανεκκίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου