Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

“Άρχισαν τα όργανα” για τις δημοτικές..στο Κινημα Αλλαγής ..


Εντάσεις πυροδοτήθηκαν στη χθεσινή πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής με ομιλητές τον γραμματέα της Κ.Π.Ε., κ. Μανόλη Χριστοδουλάκη, τον βουλευτή και γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, και τον γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κινήματος, κ. Άγγελο Τόλκα.

Ο Μανόλης Χριστοδουλάκης στην τοποθέτησή του εξαπέλυσε επίθεση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στη ΝΔ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: "Η περήφανη διαπραγμάτευση μας στοίχισε 200 δισ.
Οι Τσίπρας και Σαμαράς από τις πλατείες μαζί με τη Χρυσή Αυγή έσπερναν διχασμό". "Στόχος μας η συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ", υπογράμμισε ο κ. Χριστοδουλάκης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ λέγοντας: "Δεν συμβιβαζόμαστε με την τακτική της νομιμοποίησης απέναντι στο Σύριζα. Ο Σαμαράς επένδυσε στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής. Η πενταετία Καραμανλή μάς έβαλε στα μνημόνια».
Το κλίμα πυροδοτήθηκεαπό τον Νίκο Γιαλιτάκη, που μίλησε για συμπόρευση δημοτικών στελεχών με τη ΝΔ, λέγοντας ότι ο Δήμος Ηρακλείου πήγε πολλά χρόνια πίσω.
Βαρδαβάς και Ινιωτάκης αντέδρασαν έντονα, με τον δεύτερο να μιλά για στελέχη που... κοιτούν πίσω και να του απαντά με ένταση ο Κουράκης: «Όταν φάγαμε εμείς ξύλο, εσύ έλειπες!».
Έντονα αντέδρασε και ο Κ.Βαρδαβάς, λέγοντας ότι η κοινωνία απαιτεί συνθέσεις, ενώ επισήμανε ότι υπήρχαν στο ψηφοδέλτιο του Κουράκη και στελέχη της ΝΔ.
«Εγω είμαι υπερήφανος για το έργο που έχει παράξει η δημοτική Αρχή» είπε και η κόντρα συνεχίστηκε, δείχνοντας ότι τα πράγματα στο ΚΙΝΑΛ έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου