Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Κοινός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Κρήτη

“Η λειψυδρία, η ανομβρία στην Κρήτη και μέτρα αντιμετώπισης της λειψυδρίας, το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενιαία διαχείρηση των υδάτινων πόρων” είναι μεταξύ των θεμάτων που συζητούνται στην εσπερίδα που οργανώνει η Περιφερεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλειου σε συνεργασία με την Αποκεντρωμενη διοίκηση Κρήτης στην συνεδριακή αίθουσα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής τράπεζας στο Ηράκλειο.

Παρουσια θεσμικών φορεων,Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, στελεχών της Αυτοδιοίκησης, Αποκεντρωμένης διοίκησης, ΤΟΕΒ, Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Περιβάλλοντος, Ενέργειας, Χωροταξίας Νίκος Καλογερής, καλοσωρίζοντας αναφέρθηκαν στην δύσκολη συγκυρία που παρατηρείται, επισημαίνοντας την ανάγκη συνεργασίας με όλους για ένα κοινό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κατάστασης και να υπάρξει προστάσια και σεβασμός του αγαθού του νερού.

Ο κ Κουκιαδάκης στην ομιλία του έδωσε έμφαση στο νέο θεσμικό πλαίσιο για την Ενιαία διαχείρηση των υδατικών πόρων, ενώ ο κ. Καλογερης στη δική του ομιλία αναφέρθηκε διεξοδικά στην ποιότητα των υδάτων στην Κρήτη, στην παρακολούθηση και προστασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου