Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Δωρεάν μέχρι το τέλος του χρόνου η μεταφορά με τα mini bus..στο Ηράκλειο

Άναψε τα αίματα στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα των mini bus για το οποίο κονταροχτυπήθηκαν οι παρατάξεις, με σημείο αιχμής το οικονομικό βάρος που καλείται να καλύψει ο Δήμος Ηρακλείου στο ΚΤΕΛ, αλλά και τα κυκλοφοριακά παρελκόμενα που συνεπάγεται ο εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης των πολιτών.

Τέθηκε έντονα το ζήτημα της δημιουργίας δημοτικών συγκοινωνιών από την αντιπολίτευση, πρόταση την οποία αρνήθηκε ο δήμαρχος Ηρακλείου Β.Λαμπρινός τονίζοντας ότι καταρχήν δεν υπάρχει περιθώριο από τον νόμο, και παράλληλα πρόκειται για μια δαιδαλώδη διαδικασία, η οποία θα περιπλέξει τα πράγματα και θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα από όσα θεωρητικά θα λύσει.

Ο δήμαρχος ξεκαθάρισε επίσης ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η μεταφορά των πολιτών θα γίνεται δωρεάν, καθώς αξιολογήθηκε ότι ο Δήμος μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος του συνόλου των δαπανών και τόνισε ότι θα είναι ένας ικανός χρόνος για να αξιολογηθεί η πορεία του νέου κυκλοφοριακού εγχειρήματος. Τόνισε ότι θα γίνουν συμπληρωματικές παρεμβάσεις και διορθωτικές κινήσεις όπου χρειαστεί και όλες οι αναγκαίες προσαρμογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου