Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

“Κλείνουν” σήμερα τα ψηφοδέλτια στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Κλειστά μέχρι την τελευταία στιγμή κρατάνε τα χαρτιά τους οι υποψήφιοι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Μέχρι χθες, κανένας συνδυασμός δεν είχε υποβάλει επίσημα το πλήρες ψηφοδέλτιο με όλα τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον κάθε επικεφαλής.

Η προθεσμία εκπνέει σήμερα στις 7 το απόγευμα και αύριο, Παρασκευή, η αρμόδια επιτροπή αναμένεται να προχωρήσει στην ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.
Τις προηγούμενες βδομάδες τέσσερις από τους πέντε διεκδικητές της ηγεσίας του ΕΒΕΗ παρουσίασαν τις θέσεις τους και κάποιοι ένα μέρος των ατόμων που θα έχουν στο πλευρό τους στη μάχη των εκλογών.
Ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά για το Επιμελητήριο», ο κ. Μηνάς Μελισσείδης βρίσκεται στο «τιμόνι» της «Επιμελητηριακής Σύμπραξης», ο κ. Μανώλης Σφυρής είναι επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονο- Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» και ο κ. Γιώργος Φασουλάκης ηγείται της παράταξης “Αυτόφωτο Επιμελητήριο”.
Θέση στη διοίκηση του ΕΒΕΗ αναμένεται να διεκδικήσει και παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Σημειώνεται ότι οι εκλογές θα γίνουν το Σάββατο 2, την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρες του Επιμελητηρίου (Κορωναίου 9).
Κάλπες θα στηθούν, επίσης, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στις Μοίρες, οδός Κουντουριώτη 4 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο παράρτημα του Επιμελητηρίου που στεγάζεται εντός του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος στο Αρκαλοχώρι.

ΠΑΤΡΙΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου